Studieturen 2023 går til det smukke Prag

   – ,    

 20. september 2023   -

 

Vi rejser fra København onsdag d. 20. september 2023 kl. 13:30. 

Efter ankomst bliver vi indkvarteret på et hotel i det centrale Prag. Hotellet bliver udgangspunkt for et par spændende dage, hvor vi besøger både tjekkiske virksomheder men også danske, der har etableret sig i området ved Prag. 

Det endelige program er ikke helt på plads og bliver løbende opdateret. På nuværende tidspunkt har vi aftalt besøg på Lindab, et foredrag ved formanden for Nordic Chamber of Commerce i Prag, som vil fortælle om, hvordan det er at etablere virksomhed i Tjekkiet, og vi arbejder bl.a. også på et besøg på Skoda´s bilproduktion. 

Der bliver naturligvis også tid til det traditionelle besøg på Karlsbroen. Ud over det, så vil vores lokale guide bringe os rundt til de måske lidt mindre kendte seværdigheder i byen, og der vil være god tid til at netværke under en hyggelig sejltur på Moldau. 

Efter morgenmaden lørdag d. 23. september går turen til lufthavnen, og vi er tilbage i Købenavn kl. 11:20.   

Praktiske oplysninger

Arrangementsansvarlig Torben Christensen:

  • Mail: tc@targetheadhunting.com
  • Telefon: 2014 3976

Nærmere oplysninger tilkommer senere.
Deltagerantal: 35. 
Der vil være en deltagerbetaling.
Turen til og fra København står du selv for. 

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Hvis der ingen TILMELD-knap er, betyder det, at arrangementet enten ikke er åbent for tilmelding, at der er lukket for tilmelding, eller at der ikke er flere ledige pladser.


For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.