Virksomhedsbesøg hos Dan-Foam ApS

 Dan-Foam ApS  – Holmelund 43, 5560 Aarup   

 28. marts 2023   kl. 15:30 - 18:30

 

Dan-Foam ApS har inviteret os på virksomhedsbesøg med et kig ind bag facaden.

Dan-Foam ApS er datterselskab af Tempur Sealy International Inc., der har nogle af de mest anerkendte brands i hele verden.

Virksomhedens historie begyndte helt tilbage i 1959 og tog fart fra 1980´erne, da de fik mulighed for at videreudvikle på et nyt materiale udviklet af Nasa med det formål at beskytte astronauter mod de hårde testflyvninger. I 1991 lancerede Dan-Foam således verdens første viskoelastiske madrasser og puder under navnet Tempur.
Selskabet er i dag verdens største sengeleverandør med en mission om at forbedre søvnen for flere mennesker, hver nat – over hele verden.
Det bliver spændende at høre, hvordan de selv sover i en verden så fuld af forandringer og kriser, som vi oplever i disse år.

Program

  • 15.30 – 15.45     Velkomst
  • 15.45 – 16.15     Introduktion til Dan-Foam
  • 16.15 – 17.15     Rundvisning
  • 17.15 – 18.00     Fortsat præsentation
  • 18.00 – 18.30     Let traktement og netværk

Praktiske oplysninger

Arrangementsansvarlig Gitte Stuhr Petersen:

  • Mail: gsp@sparkron.dk
  • Telefon: 2346 3310

Der åbnes for tilmelding ca. en måned før arrangementets afholdelse.
Tilmeldingsfristen er tirsdag den 21. marts, kl. 12.00.
Der er en deltagerbegrænsning på 30 personer i alt og maks 1 person per virksomhed.
Det er muligt at tage en gæst med til arrangementet.

Seneste frist for afbud er søndag den 26. marts, kl. 12.00.
Hvis du er tilmeldt og ikke kan deltage, så skal du melde fra, også selv om der er andre fra din virksomhed, der kunne være interesseret i at deltage. Dette af respekt for dem, der evt. står på venteliste. En kollega er velkommen til at tilmelde sig, hvis du melder fra. Vedkommende vil så få en plads, hvis der er ledige pladser eller blive skrevet på venteliste, hvis der er fuldbooket.
Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Deltagelse er gratis.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Virksomheden vil være vært for forplejning og netværk, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Hvis der ingen TILMELD-knap er, betyder det, at arrangementet enten ikke er åbent for tilmelding, at der er lukket for tilmelding, eller at der ikke er flere ledige pladser.


For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.