Virksomhedsbesøg hos SH Group A/S

 SH Group A/S  – Kuopiovej 20, 5700 Svendborg   

 23. maj 2023   kl. 16:00 - 18:30

 

SH Group er en internationalt opererende virksomhed med kunder over hele verden. De udvikler one-off løsninger til marine, offshore, wind, entertainment og defence, og er kendt for at kunne opfinde, udvikle og producere unikke løsninger med høj funktionalitet og servicevenlighed.
Omsætningen ligger på 450 mio. og der er ca. 350 ansatte. Heraf er er der en samlet pool af eksperter på ca. 80 ansatte på HQ i Svendborg. 

Deres løsninger hjælper med at flytte mennesker og udstyr dybt under vandlinjen, krydse vand og grænser og højt over jorden – kort sagt, SH Group får tingene til at bevæge sig! 

De behersker stål, hydraulik, mekanik, el og avancerede automationsløsninger, og er ofte til stede, når højtkrævende ingeniørprojekter realiseres. 

SH Group står aktuelt overfor et større ledelsesskifte og i den forbindelse er de i gang med flere processer, såsom en IDNA proces, til at identificere deres værdier og identitet, som vil blive brugt internt såvel som eksternt. 

Kom med indenfor hos denne spændende virksomhed og hør deres historie og fremtidsplaner. 

Præsentationen foretages af Kaare Vang Jensen, COO. 

Hjemmeside:
Home – Engineering, Steel, Hydraulic and Automation – SH Group AS

Program

  • 16.00 Velkomst
  • 16.15 Introduktion til SH Group  
  • 16.45 Rundvisning 
  • 17.45 Virksomhedspræsentation  
  • 18.15 Let traktement og netværk

Praktiske oplysninger

Arrangementsansvarlig Mark Edal:

  • Mail: mark.edal@phoenix-mecano.dk
  • Telefon: 2947 2556

Der åbnes for tilmelding ca. en måned før afholdelse.
Tilmelding senest tirsdag den 16. maj, kl. 12.00.
Deltagelse er gratis.

Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.

Sidste frist for afbud er søndag den 21. maj, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Husk, at virksomheden står med mad, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Hvis der ingen TILMELD-knap er, betyder det, at arrangementet enten ikke er åbent for tilmelding, at der er lukket for tilmelding, eller at der ikke er flere ledige pladser.


For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.