Virksomhedsbesøg hos Torup Bakkegaard og Orelund I/S

 Middelfartvej 105, 5610 Assens   14. juni 2022 
 kl. 16:00 - 18:30

Tag med på landet og besøg Torup Bakkegaard og hør om, hvordan det, som i 1963 startede med en aspargesproduktion på 4 ha og lidt stalddørssalg af asparges, har udviklet sig til en af landets største producenter af grøntsager, hvor der nu dyrkes grøntsager på 1.200 ha.

Foruden dette omfatter virksomheden også en stor og velassorteret gårdbutik med stort udvalg af grøntsager, økologisk kød mv., og på virksomhedens anden gård Orelund er der tillige et stutteri med islandske heste.

Virksomheden er i fuld gang med at konvertere en stor del af produktionen til økologiske produkter, og i højsæsonen beskæftiger man ca. 300 medarbejdere, hvoraf størstedelen er sæsonarbejdere fra østeuropæiske lande fortrinsvis Rumænien og Slovakiet.

Program

Nærmere program følger.

Praktiske oplysninger

Tilmeldingsfristen er tirsdag den 7. juni, kl. 12.00.
Der er en deltagerbegrænsning på 50 personer, og der kan maks deltage tre personer fra samme virksomhed.
Det er muligt at tage en gæst med til arrangementet.

Seneste frist for afbud er søndag den 12. juni, kl. 12.00.
Hvis du er tilmeldt og ikke kan deltage, så skal du melde fra, også selv om der er andre fra din virksomhed, der kunne være interesseret i at deltage. Dette af respekt for dem, der evt. står på venteliste. En kollega er velkommen til at tilmelde sig, hvis du melder fra. Vedkommende vil så få en plads, hvis der er ledige pladser eller blive skrevet på venteliste, hvis der er fuldbooket.
Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Deltagelse er gratis.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Erhvervsklub Fyn bestiller mad hos arrangøren, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.