Om os

Historien bag

Erhvervsklub Fyn er et traditionsrigt netværk, som blev stiftet i starten af 1980’erne. Dengang gik netværket under navnet Eksportklub Fyn.

Netværket voksede dog hurtigt i både antal og branchebredde, hvorfor navnet blev ændret til Erhvervsklub Fyn. Det nye navn var langt mere dækkende for medlemmernes ønske om klubbens arbejde og aktiviteter, da det tydeligere signalerede medlemmernes ønsker om vidensdeling, erhvervssamarbejder på tværs og indsigt i internationale erhvervsforhold.

Bestyrelsen

Erhvervsklub Fyn har en valgt bestyrelse, som sætter retningen for Erhvervsklub Fyn på medlemmernes vegne.

Bjarne Skov Bækkelund

Formand

bsb@infowise.dk

Bjarne Skov Bækkelund har siden 2015 rådgivet og hjulpet virksomheder med deres it-sikkerhed og infrastruktur. It-sikkerhed og den moderne arbejdsplads (Modern Workplace) står Bjarne meget nært, da det er her, virksomheder får utrolig meget værdi. Inden skiftet til it-branchen var Bjarne bl.a. marketingchef hos Kjaerulff 1 Digital, hvor det ud over håndtering af kataloger, hjemmeside og kampagner også blev til en del planlægning og afholdelse af messer rundt i Europa. Bjarne har siden 2016 været væres ansat som it-rådgiver hos Infowise, Odense.

Jesper Bernhardt

Næstformand

  jeb@simac.dk

Jesper Bernhardt er direktør (rektor) for Svendborg International Maritime Academy – SIMAC, der bl.a. uddanner professionsbachelorer til skibsfører, dual-officer og maskinmester. Jesper er oprindeligt uddannet i forsvaret og har yderligere en akademisk uddannelse til cand.techn.soc. samt en PD i psykologi (Pædagogisk Diplomudd.). Jespers kompetence er centreret om strategisk ledelse. Erhvervserfaringen stammer bl.a. fra Forsvaret (Delingsfører), Landtransportskolen i Hvidovre (afdelingschef), Korsør Kommune (forvaltningschef), Korinth Efterskole (forstander) og SIMAC (direktør). Jesper er endvidere medlem af en række bestyrelser og råd.

Torben Christensen

Kasserer

tc@targetheadhunting.com

Via jobprofiler som revisor, CAO, CFO, CEO samt som selvstændig rådgiver har Torben Christensen gennem 35 år i erhvervslivet opbygget en masse erfaring samt kompetence fra adskillige brancher.

Torben er aktiv i flere professionelle bestyrelser samt advisory boards, og han er partner og headhunter hos TARGET Headhunting, hvor han – ud over headhunting og rekruttering – også arbejder med outplacement, coaching og lignende.

Mark Edal

mark.edal@dewertokin.dk

Mark Edal er direktør ved Edalco ApS, som varetager forhandlingen af lineære drev fra tyske DewertOkin GmbH i Skandinavien.

Den danske afdeling i Odense har fokus på aktuatorer til medical og møbelbranchen.

Mark har erfaring fra jobs som bl.a. Nordic Sales Director ved Phoenix Mecano AG, produktchef og key account management i forskellige stillinger.

Mark er oprindeligt uddannet HD(A) og Markedsøkonom.

John Pedersen

 johp@interacoustics.com

John Pedersen  er økonomidirektør i Interacoustics A/S, som er beliggende i Middelfart og er en del af Oticon/ William Demant Holding koncernen. Ansvarsområder ud over økonomi er IT og facility – i en lang årrække også HR.
Derudover sidder han i forskellige bestyrelser blandt andet bestyrelsen for Work-Live-Stay, som er en organisation, som arbejder for tiltrækning og fastholdelse af højtuddannet og højt kvalificeret arbejdskraft til Region Syddanmark.
Han er oprindeligt uddannet i pengeinstitutverdenen.

Manuel Kehrer

make@sdu.dk

Manuel Kehrer er Outreach Partner i SDU Rio. SDU Rio indbyder virksomheder og offentlige myndigheder til samarbejde. Som outreach partner er det Manuels opgave at være et bindeled mellem SDU og det omkringliggende samfund. Han har kontakt til de interne fagmiljøer og kobler et virksomhedsperspektiv på den eksisterende undervisning – primært med uddannelses- og konceptudvikling samt relationsopbygning og virksomhedskontakt. Manuel er uddannet cand. negot med fransk og engelsk fra SDU og har en tysk baggrund. Manuel har fra tidligere jobs erfaring med undervisning, salg og marketing.

Michael Habæk Mortensen

mhmo@nykredit.dk

Michael Habæk Mortensen er erhvervskundechef for Nykredits erhvervsafdeling i Odense, der dækker Fyn og øerne og yder finansiel og stratetisk rådgivning af erhvervskunder inden for bank og realkredit, samt formueforvaltning og investering. Han har 13 års erfaring fra den finansielle sektor som seniorerhvervsrådgiver og har arbejdet som kreditkonsulent og med projektledelse og undervisning inden for kreditområdet.

Michael er uddannet HD i finansiel rådgivning fra Syddansk Universitet. Han er aktiv i lokalområdet, hvor han bla. har en bestyrelsespost i MUSAK på Munkebjergskolen.

Gitte Stuhr Petersen

gsp@sparkron.dk

Gitte Stuhr Petersen sidder som erhvervsrådgiver i Sparekassen Kronjylland, hvor hun hjælper virksomhedsejere på hele Fyn med at udleve deres passion. Hun har en fortid som privatrådgiver, så hun favner også virksomhedsejerens privatøkonomi. Gitte har en HD i Regnskab og Økonomistyring ved SDU og diplomuddannelse i proces- og forandringsledelse samt coaching ved Københavns Professionshøjskole. Gitte har igennem de seneste 6 år været aktiv i diverse netværk på Fyn, hvor hun både har erfaring som formand og regionsformand.

Line Gordon Errebo

lge@agendaadvokater.dk

Line Gordon Errebo er advokat og associeret partner hos AGENDA Advokater med speciale indenfor kontrakter, internationale handelsforhold, iværksætteri og ansættelsesretlige problemstillinger.

Qua sit tidligere virke som in-house advokat og deraf følgende forretningsmæssige forståelse har Line opbygget erfaring med at tilpasse juraen til virksomheders drift, konkrete udfordringer og strategi.

Gitte Glibstrup

  gg@strupstrup.dk

Gitte Glibstrup er partner i kommunikations-bureauet StrupStrup®, der siden 2009 har hjulpet SMV’er samt offentlige organisationer med strategisk kommunikation og digital markedsføring. Hun er oprindeligt uddannet journalist fra SDU og er desuden uddannet indenfor digital markedsføring, strategisk kommunikation og rådgivning, bestyrelsesarbejde i små og mellemstore virksomheder (Aarhus BSS), SCRUM, podcastning, adfærdsdesign … og meget mere. Gitte har en ambition om bestyrelsesarbejde, og som en af sine første opgaver har hun sagt ja tak til at repræsentere Erhvervsklub Fyn i TV 2 FYNs repræsentantskab.

Vedtægter

Erhvervsklub Fyns vedtægter kan læses ved at følge dette link.