X
X

Skriv din email-adresse (dit brugernavn) i feltet og klik på NULSTIL PASSWORD. Herefter får du tilsendt et link til nulstilling af password.

Virksomhedsbesøg hos C.C. Jensen A/S

place
C.C. Jensen A/S – Løvholmen 13, 5700 Svendborg
calender
21 aug, 2018
time
kl. 15:30 – 18:30

C.C. Jensen A/S producerer og sælger filtreringssystemer til vedligeholdelse af olie i alle mekaniske systemer som gear, hydrauliksystemer, smøresystemer inden for primært 5 segmenter: Vindmøller, marineindustrien, mineindustrien, elværker og den generelle industri. 

C.C. Jensen A/S er et snart 65 årigt familieejet firma. Virksomhedens omsætning i 2016 var på 430 mio DKK. Der er 200 personer ansat i Svendborg og ca. 100 ansatte i de ialt 14 datterselskaber i Kina, Indien, Chile, Emiraterne og USA samt i en række lande i Europa. 

Salgs- og marketingdirektør Ulrich Ritsing vil fortælle om, hvilke udfordringer og muligheder firmaet står overfor f.eks med koordination mellem datterselskaberne og hovedkontoret i Svendborg, samarbejdet med store OEM kunder og de muligheder, der ligger i at få digitaliseret firmaets produkter.

Program

Nærmere informationer følger.

Praktiske oplysninger

Fotografering er ikke tilladt af andre end klubbens fotograf.

Tilmelding senest tirsdag den 14. august kl. 12.00.
Deltagelse er gratis.

Sidste frist for afbud er søndag den 19. august, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 
 

Hvis der ingen TILMELD-knap er betyder det at arrangementet er fuldt-booket.
For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.