X
X

Skriv din email-adresse (dit brugernavn) i feltet og klik på NULSTIL PASSWORD. Herefter får du tilsendt et link til nulstilling af password.

Virksomhedsbesøg hos Fiberline Composites A/S

place
Fiberline Composites A/S – Barmstedt Allé 5, 5500 Middelfart
calender
19 sep, 2018
time
kl. 15:30 – 18:00

Vi skal høre historien om Fiberline, om udviklingen og udfordringerne undervejs. Måske de også løfter sløret lidt for tankerne til fremtiden? 

Vi skal også se produktionen, hvor der væves med mange forskellige tråde i forskellige materialer ift de mange typer af opgaver og produkter.

Program

Kl. 15.30 Velkomst
Kl. 15.40 CHRO Kirsten Bøjler Dall og VP Strategic Business Development, Stig Krogh Pedersen fortæller om virksomhedens udvikling… til dato og fremad.
Kl. 17.00 Rundvisning
Kl. 17.30 Forplejning
Kl. 18.00 Tak for i dag

Praktiske oplysninger

Arrangementet har en deltagerbegrænsning på 40 personer. Når denne grænse er nået, oprettes en venteliste. Personer, der oprettes på ventelisten, vil kun få besked så fremt, at der bliver en ledig plads.

Tilmelding senest onsdag den 12. september kl. 12.00.
Deltagelse er gratis.

Sidste frist for afbud er mandag den 17. september, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Hvis der ingen TILMELD-knap er betyder det at arrangementet er fuldt-booket.
For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.