X
X

Besøg Summerbird Organic´s nye vintage-risteri

place
Summerbird Organic – Mandel Alléen 6, 5610 Assens
calender
23 jan, 2019
time
kl. 15:30 – 18:00

Summerbird blev grundlagt i 1986 af Lene og Sven Grønlykke og deres søn Mikael.
Lene og Sven var gastronomiske pionerer i Danmark, som blandt andet skabte fyrtårne som Falsled Kro, Kong Hans og Løgismose.

Et ønske fra en kunde om en småkage, hvori der skulle bruges marcipan, blev afsættet til Summerbird. Mikael Grønlykke fik udviklet en ny marcipan og fandt den rigtige chokolade dertil i Sydfrankrig, og sommerfuglen Pure Amande var skabt.

Derefter er nærmest væltet ud med nye produkter i meget høj kvalitet fra fabrikken i Assens – fabrikken som også kan bryste sig af at have en af Fyns allerbedste udsigter.

Produktionen er omlagt, så den er 100% økologisk, og seneste er der investeret i et helt nyt 1.000 kvm risteri, så man nu selv rister sine kakaobønner.

Vi får historien om Summerbird og får i bogstavelig forstand ”hands on” på både råvarer og slutprodukter….

Program

15.30 Velkomst ved Erhvervsklub Fyn
15.45 Summerbirds historie
16.00 Om virksomhedens produkter
16.30 Rundtur på virksomheden
17.00 Tid til networking, hvor Erhvervsklub Fyn byder på et let traktement, og Summerbird Organic frister med lækre smagsprøver
18.00 Afslutning

Praktiske oplysninger

Der åbnes først for tilmelding ultimo december 2018.
Tilmelding senest onsdag den 16. januar kl. 12.00.
Der er en deltagerbegrænsning på 30 personer, og det er ikke muligt at tage gæster med til arrangementet.
Deltagelse er gratis.

Sidste frist for afbud er mandag den 21. januar, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Fotografering er ikke tilladt.

Da virksomheden beskæftiger sig med fødevarer, er der en række retningslinjer for god hygiejnemæssig praksis, som skal overholdes af alle gæster. Retningslinjerne vil blive tilsendt deltagerne inden arrangementet, og det er en forudsætning for deltagelse at have læst retningslinjerne og efterleve dem i forbindelse med besøget. Alle deltagere skal bære overtrækstøj, som udleveres af virksomheden.

Husk, at Erhvervsklub Fyn og virksomheden står med mad og smagsprøver, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.