X
X

Skriv din email-adresse (dit brugernavn) i feltet og klik på NULSTIL PASSWORD. Herefter får du tilsendt et link til nulstilling af password.

FAYARD – mere end en værftsvirksomhed

place
FAYARD – Kystvejen 100, 5330 Munkebo
calender
27 feb, 2019
time
kl. 15:30 – 18:00

FAYARD er meget mere end bare en værftsvirksomhed. Her håndteres projektstyring i stor stil med mange forskellige interessenter hos både kunder, myndigheder og lokale aktører. 

Vi får en ”virtuel” tur rundt om FAYARDs aktiviteter, som ud over løsninger til skibsvedligehold- og ombygning også omfatter miljørigtige konceptløsninger, samarbejde med uddannelsesinstitutioner og forskningprojekter i EU regi m.fl. 

Så, hvis du går og tror, at FAYARD bare handler om at slibe, svejse og male skibe, så deltag i dette spændende møde og oplev, at der sker så meget mere end det…. Og hvor kompleks en verden, det er at agere i, som værft. Hvorfor vælger udenlandske redere at bruge et værft i Danmark? Hvad gør FAYARD konkurrencedygtig? 

Dette og meget andet kan du få svar på denne eftermiddag, så gå ikke glip af denne mulighed for at forstå, hvad der rører sig ”under overfladen” og bag facaden.

Program

15.30 Velkomst v. Erhvervsklub Fyn
15.40 Velkomst og indlæg omkring virksomhedens udvikling og aktiviteter, som ikke lige er synlige for alle
16.15 Pause / networking
16.30 Fortsat indlæg om virksomhedens udvikling og udfordringer samt tanker omkring fremtiden for virksomheden og branchen
17.30 Forplejning og netværk
18.00 Tak for i dag

Praktiske oplysninger

Tilmelding senest onsdag den 20. februar kl. 12.00.
Der er en deltagerbegrænsning på 60 personer.
Deltagelse er gratis.

Sidste frist for afbud er mandag den 25. februar, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Særlige forhold ift mødested: Parkering foran området. Opsamling og registrering ved gate 10 min før programstart, altså kl. 15.20 senest. I fælles trop til konferencerummet. 

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Husk, at virksomheden står med mad, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Hvis der ingen TILMELD-knap er betyder det at arrangementet er fuldt-booket.
For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.