X
X

Jesper Steinmetz gør os klogere på USA under Trump

place
Hotel Scandic – Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV
calender
1 apr, 2019
time
kl. 17:00 – 20:00

Erhvervsklub Fyn gentager sidste års succes med et fælles netværksarrangement, hvor Scandic, ErhvervsKvinder Fyn og Erhvervsklub Fyn i fællesskab stabler et brag af et netværksarrangement på benene stærkt krydret med et foredrag af særlig aktualitet.

I år vil Jesper Steinmetz gøre os klogere på USA og verden under Trump! I skrivende stund kan man kun gisne om, hvad der bliver det mest aktuelle i dette oplæg, men et er sikkert: Trump skuffer ikke, hvad gælder påfund, som påvirker USA og hele verden!

Jesper Steinmetz har i over 7 år været TV2s mand i USA. Han har rapporteret fra 48 stater, har stået midt i voldelige raceuroligheder og rykket ud, når der igen var masseskyderi.
Steinmetz fortæller om, hvorfor Amerikanerne valgte Trump til deres præsident, og hvad det gør ved USA og omverdenen. Man kan ikke nævne Trump uden også at komme ind på handelskrig og USA´s forhold til verdens øvrige statsoverhoveder. 

Før og efter det spændende foredrag er der rig mulighed for at nyde lækre forfriskninger til ganen i selskab med en rigtig stor del af det fynske erhvervsliv. Ved netop at afholde arrangementer med deltagelse ud over Erhvervsklub Fyns egen medlemskreds møder du med sikkerhed nogen, du ikke har mødt før.

Program

17:00   Ankomst og tjek ind. Der serveret en forfriskning til at opstarte netværksdelen på
17:30   "USA under Trump" – foredrag ved TV2-korrespondent Jesper Steinmetz
19:00   Scandic, ErhvervsKvinder Fyn og Erhvervsklub Fyn er vært ved et lækkert traktement med meget mere tid til netværk
ca. kl. 20:00   Tak for i dag

Praktiske oplysninger

Der åbnes først for tilmelding ultimo februar / primo marts 2019.
Der vil være en deltagerbegrænsning på 50 medlemmer fra Erhvervsklub Fyn.
Tilmelding senest fredag den 22. marts kl. 12.00.
Deltagelse er gratis.

Sidste frist for afbud er onsdag den 27. marts, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Husk, at arrangørerne står med mad, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.