X
X

Skriv din email-adresse (dit brugernavn) i feltet og klik på NULSTIL PASSWORD. Herefter får du tilsendt et link til nulstilling af password.

Et indblik i dansk politik bag kulissen

place
Hotel Scandic – Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV
calender
30 mar, 2020
time
kl. 17:00 – 20:00

Erhvervsklub Fyn gentager successen med et fælles netværksarrangement sammen med Scandic og ErhvervsKvinder Fyn.

Denne gang bliver det en af Danmarks mest anerkendte politiske kommentatorer, der indtager scenen.

I over 40 år har Hans Engell fulgt livet på Christiansborg på tætteste hold – mange år som toppolitiker og medlem af regeringens inderkreds. Og i dag tæt på som anerkendt politisk kommentator og med et kildenet som få.  
Få ved mere om dansk politik bag kulissen end Hans Engell. Og så har han lune og humor. Politik skal ikke være kedeligt og indforstået. 

Før og efter det spændende foredrag er der rig mulighed for at nyde lækre forfriskninger til ganen i selskab med en rigtig stor del af det fynske erhvervsliv. Ved netop at afholde arrangementer med deltagelse ud over Erhvervsklub Fyns egen medlemskreds møder du med sikkerhed nogen, du ikke har mødt før.

Program

17:00   Ankomst og tjek ind. Der serveret en forfriskning til at opstarte netværksdelen på
17:30   "Et unikt indblik i dansk politik bag kulissen" – foredrag ved politisk kommentator Hans Engell
19:00   Scandic, ErhvervsKvinder Fyn og Erhvervsklub Fyn er vært ved et lækkert traktement med meget mere tid til netværk
ca. kl. 20:00   Tak for i dag

Praktiske oplysninger

Der åbnes for tilmelding torsdag den 12.3.
Der er en deltagerbegrænsning på 50 medlemmer fra Erhvervsklub Fyn. Deltagelse er gratis.
Hvis Erhvervsklub Fyn mod forventning skulle få flere pladser end de 50, så tildeles disse fra ventelisten i den rækkefølge oprettelsen er sket.
Der kan maks deltage to personer fra hver medlemsvirksomhed, og det er ikke muligt at tage gæster med til arrangementet.

Tilmelding senest mandag den 23. marts kl. 12.00.

Sidste frist for afbud er torsdag den 26. marts, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.
Afbud foregår ved, at du logger ind på hjemmesiden, finder dine tilmeldte arrangementer, og der melder afbud. Du kan ikke melde afbud ved at sende en mail til Erhvervsklub Fyn!

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Husk, at arrangørerne står med mad, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Hvis der ingen TILMELD-knap er betyder det at arrangementet er fuldt-booket.
For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.