X
X

Skriv din email-adresse (dit brugernavn) i feltet og klik på NULSTIL PASSWORD. Herefter får du tilsendt et link til nulstilling af password.

Studietur til Estland og Letland – udskudt til 6.-9.10.2021!

calender
7 okt, 2020
time

Rejsen er udskudt til 6.-9. oktober 2021, da Estland og Letland har indført karantænepåbud ved ankomster fra Danmark. 

Erhvervsklub Fyn kan nu tilbyde et unikt indblik i to markeder i Danmarks nærområde, præget af økonomisk fremgang og en dynamisk erhvervsudvikling.

Estland og Letland er lande med mange højteknologiske virksomheder, et stærkt niveau inden for industrielt design og et forbrugsmønster, der minder meget om det danske.

Turen er tilrettelagt således, at vi med 1½ dag i Estland, og 1½ dag i Letland får taget temperaturen på de to markeder.

Der vil være besøg på ikke mindre end 4 forskellige virksomheder. Tillige møder vi Peter Thomsen, formand for Dansk-Estisk Handelskammer, der vil berette om mentalitetsforskelle og -ligheder mellem danskere og estere, privat og i forretningslivet.

Vi får guidet rundvisning i Tallinns og Pärnus gamle bydel i Estland. Der er sightseeing program i Gauja Nationalpark i det nordlige Letland, samt en guidet rundvisning gennem Rigas gamle by.

Undervejs overnatter vi på 3 stk. 4**** hoteller i hhv. Tallinn, Pärnu og Riga. Rejsen byder også på beværtning med både 2-retters frokoster samt 3-retters gourmet middage.

Udover oplevelsen af alt ovenstående, kommer vi til at styrke vores indbyrdes relationer til vores netværkskolleger i Erhvervsklub Fyn.

Der er rigtigt meget at glæde sig til, så skynd dig og benyt tilbuddet om Early Bird på 5.350 kr. ved bestilling inden den 10. marts 2020.
 

Program

Udpecificeret foreløbigt program sendes per mail sammen med invitation til alle medlemmer.

I korte træk ser programmet således ud:
Onsdag 7. okt.:
Fly fra København til Tallinn, Estland
Torsdag 8. okt.:
Virksomhedsbesøg og guidet rundvisning i Tallinn og Pärnu, Estland
Fredag 9. okt.:
Virksomhedsbesøg i Pärnu, Estland
Virksomhedsbesøg og guidet rundvisning i Riga, Letland
Lørdag 10. okt.:
Virksomhedsbesøg og guidet rundvisning i Jelgava, Letland
Fly fra Riga, Letland til København

Praktiske oplysninger

Pris:
Early Bird: 5.350 kr. + moms/deltager inden 10. marts 2020, derefter er prisen 5.850 kr. + moms.


Tilbuddet inkluderer:

  • Flybilletter Danmark-Baltikum t/r
  • Leje af bus under hele rejsen
  • En medrejsende dansk turleder
  • Overnatning på enkeltværelse inkl. morgenmad på 4****-stjernet hotel i tre nætter fordelt på tre forskellige lokaliteter i Estland og Letland
  • Fuldpension på nær ved ankomst = 2 middage og 3 frokoster

Tilbuddet inkluderer ikke:

  • Syge- og afbestillingsforsikring. Det anbefales, at de enkelte deltagere undersøger om de er dækket ind gennem eksisterende private eller erhvervsmæssige forsikringsordninger. I modsat fald anbefales det, at man tegner forsikring ved Europæiske eller et lignende selskab.

Bindende tilmelding senest 10, juni 2020.

Der er som udgangspunkt reserveret 38 pladser pladser på turen nu.
Skriv ud – over tilmelding her – en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis dit navn i din tilmelding ikke passer fuldstændigt med navn i dit pas (skriv også hvis dit evt. mellemnavn står under dit efternavn).
Ligeledes bedes du meddele, hvis I er to, der tilmelder jer, om I ønsker dobbeltværelse.

Info ved
Ib Gorm Pedersen tlf. 40215252, igp@middelfartadvokaterne.dk
Rikke Bech Skougaard tlf. 21790028, rikke@hybjerghus.dk 
 
Hvis der ingen TILMELD-knap er, betyder det, at arrangementet enten ikke er åbent for tilmelding, at der er lukket for tilmelding, eller at der ikke er flere ledige pladser.
For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.