X
X

Skriv din email-adresse (dit brugernavn) i feltet og klik på NULSTIL PASSWORD. Herefter får du tilsendt et link til nulstilling af password.

Arrangement hos Hymatik ApS flyttes til 2021

place
Hymatik ApS – Hvidkærvej 27A, 5250 Odense SV
calender
23 apr, 2020
time
kl. 00:00

Virksomhedsbesøg udskudt til 2021!


Vi skal på virksomhedsbesøg hos Hymatik ApS (tidl. Rasm. Holbeck Hydraulik ApS) og høre om deres digitalisering af virksomheden, men grundet Covid19 bliver det først i 2021.

Hymatik er en certificeret distributør af mærket Parker Hannifin med en tilhørende certificeret ParkerStore, som består af butik/lager samt værkstedsfaciliteter til både ad-hoc og serieproduktion af hydraulikslanger.

Firmanavnet Rasmus Holbeck er især kendt på Fyn, fordi forretningen har eksisteret siden 1830. I mange år var det Fyns største grossist med salg af stål, VVS og tekniske artikler herunder hydraulik og pneumatik.
 
For den fynske grossist skal en ny it-platform bane vejen for ny vækst. En af de største udfordringer har været at finde tiden til at udvikle.
Få Hymatiks trick til at udvikle sideløbende med kravene til driften.

Historien om Rasmus Holbeck Hydraulik er en historie om den teknologiske omstilling, der sker mange steder i dansk erhvervsliv lige nu, og som ikke længere kun handler om at sætte strøm til eksisterende processer, men om at plukke de nye teknologier ned fra hylderne, bruge den digitale forestillingsevne og udvikle nye koncepter og forretningsmodeller.
 
I tilfældet med Hymatik er kernekompetencen b.la. hydraulik-komponenter fra den amerikanske gigant Parker Hannifin. Det er netop oven på den viden, at den nye digitale løsning bygges op.
Hvis der ingen TILMELD-knap er, betyder det, at arrangementet enten ikke er åbent for tilmelding, at der er lukket for tilmelding, eller at der ikke er flere ledige pladser.
For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.