X
X

Skriv din email-adresse (dit brugernavn) i feltet og klik på NULSTIL PASSWORD. Herefter får du tilsendt et link til nulstilling af password.

Heldagstur til Ærø flyttes til maj 2021

place
Ærø
calender
13 maj, 2020
time
kl. 00:00

Heldagstur til Ærø udskudt til maj 2021!


Vi skal på en skøn heldagstur til Ærø, hvor vi planlægger et virksomhedsbesøg på Søby Værft og Rise Bryggeri, men grundet Covid19 bliver det først i maj 2021.

Færgen, der sejler fra Faaborg til Søby, skulle have været på værft og tilbage i drift 1. maj, men det er usikkert, hvornår den igen er klar til at sejle.
Grundet usikkerheden vedrørende de helt praktiske forhold med bus, færge og de virksomheder, vi skal besøge, vælger vi at udskyde arrangementet.
Vi tager også hensyn til det pres, der vil komme på driften af vores bestyrelsesmedlemmers virksomheder og foreningens medlemsvirksomheder i den kommende tid.
Forhåbentligt vil vi alle kunne slappe af og nyde en hel dag på Ærø i den sidste forårsmåned til næste år.
Hvis der ingen TILMELD-knap er, betyder det, at arrangementet enten ikke er åbent for tilmelding, at der er lukket for tilmelding, eller at der ikke er flere ledige pladser.
For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.