X
X

Skriv din email-adresse (dit brugernavn) i feltet og klik på NULSTIL PASSWORD. Herefter får du tilsendt et link til nulstilling af password.

Virksomhedsbesøg hos Scandinavian Tobacco Group Assens

place
Scandinavian Tobacco Group Assens A/S – Tobaksvej 1, 5610 Assens
calender
3 nov, 2020
time
kl. 15:30 – 18:30

Siden 1864 er der produceret tobak i Assens, og fra 2008 har virksomheden været et datterselskab under Scandinavian Tobacco Group.

Scandinavian Tobacco Group, Assens fremstiller pibetobak og finskåret tobak. 
Virksomheden er en betydelig aktør inden for finskåret tobak i Skandinavien. STG Assens eksporterer til omkring 70 lande over hele verden og har en årlig produktionsmængde på ca. 4.000 tons tobak på fabrikkerne i Assens og Holstebro.

Vi kommer bag facaden på én af verdens førende producenter af pibetobak, og vi kommer til at høre om de udfordringer og muligheder, der er ved at producere og sælge tobaksprodukter her i 2020. 

Program

  • 15:30 Velkommen ved Erhvervsklub Fyn
  • 15:45 Historien om Tobakken i Assens. ved fabrikschef Troels Juul Mikkelsen
  • 16:00 Rundvisning på fabrikken 
  • 17:15 Udfordringer og muligheder ved at producere og sælge pibetobak og finskåret tobak    
  • 17:45 Let traktement
  • 18:30 Tak for i dag

Praktiske oplysninger

Der åbnes for tilmelding mandag den 5. oktober.
Tilmelding senest tirsdag den 27. oktober kl. 12.00.
Der er en deltagerbegrænsning på 40 personer, og der kan derfor kun deltage 1 person per virksomhed, men det er muligt at tage en gæst med til arrangementet.
Hvis du er tilmeldt og ikke kan deltage, så skal du melde fra, også selv om der er andre fra din virksomhed, der kunne være interesseret i at deltage. Dette af respekt for dem, der evt. står på venteliste. 
Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.
Deltagelse er gratis.

Sidste frist for afbud er søndag den 1. november, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Vedr. parkering: Der er få pladser på skråparkeringen foran bygningen, men masser af pladser inde bagved og ved siden af bygningen. Pas på ikke at holde i vejen for eventuelle lastbiler, der skal ind og ud.

Husk, at virksomheden står med mad, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Hvis der ingen TILMELD-knap er, betyder det, at arrangementet enten ikke er åbent for tilmelding, at der er lukket for tilmelding, eller at der ikke er flere ledige pladser.
For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.