X
X

Skriv din email-adresse (dit brugernavn) i feltet og klik på NULSTIL PASSWORD. Herefter får du tilsendt et link til nulstilling af password.

Gastro-safari i Storms Pakhus

place
Storms Pakhus – Seebladsgade 21, 5000 Odense C
calender
9 dec, 2020
time
kl. 15:30 – 18:15

Kom med en tur i Storms Pakhus og oplev, hvordan den smukke gamle lagerhal er blevet forvandlet til Odenses første street food mekka med plads til 16 forskellige madboder, 8 kreative erhverv samt daglige events.

Hør historien om Storms Pakhus og slut af med en gastro-safari rundt i Pakhuset. 

Program

  • 15.30 Vi mødes ved hovedindgangen ved Storms Pakhus
  • 15.35 Velkomst ved John Pedersen, Erhvervsklub Fyn
  • 15.45 Historien om Storms Pakhus
  • 16.30 Rundtur med mulighed for at stille spørgsmål 
  • 17.30 Gastro-safari og netværk
  • Ca. 18.15 Slut på besøget

Praktiske oplysninger

Der åbnes for tilmelding mandag den 9. november.
Tilmelding senest onsdag den 2. december kl. 12.00.
Der er en deltagerbegrænsning på 60 personer. Der kan deltage 2 personer per virksomhed, og det er muligt at tage en gæst med til arrangementet.
Hvis du er tilmeldt og ikke kan deltage, så skal du melde fra, også selv om der er andre fra din virksomhed, der kunne være interesseret i at deltage. Dette af respekt for dem, der evt. står på venteliste. 
Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.
Deltagelse er gratis.

Sidste frist for afbud er mandag den 7. december, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Hvis der ingen TILMELD-knap er, betyder det, at arrangementet enten ikke er åbent for tilmelding, at der er lukket for tilmelding, eller at der ikke er flere ledige pladser.
For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.