X
X

Skriv din email-adresse (dit brugernavn) i feltet og klik på NULSTIL PASSWORD. Herefter får du tilsendt et link til nulstilling af password.

Matchmaking med SDU-studerende

place
SDU, Videnbyen – Cortex Park 26, 5230 Odense
calender
10 mar, 2022
time
kl. 16:30 – 18:30

Vil I gerne udvikle markedsføringen og kommunikationen i jeres virksomhed, men ved ikke hvordan I kommer videre? 

Så er der for 10 virksomheder mulighed for at møde relevante SDU-studerende, som kan byde ind med løsninger på specifikke problemstillinger og samarbejdsmuligheder.

Der deltager 20/25 interesserede studerende.

Program

Nærmere information følger efter udvælgelse for de 10 udvalgte virksomheders repræsentanter.

Praktiske oplysninger

Tilmelding er forlænget til torsdag den 24. februar kl. 12.00.

Deltagelse er gratis. 
Alle virksomheder kan tilmelde sig med én deltager! Blandt de tilmeldte udvælger Erhvervsklub Fyn 10 virksomheder, der får mulighed for at deltage med én virksomhedsrepræsentant – altså én person per deltagende virksomhed! Sørg for at aftale internt i virksomheden, hvem der skal repræsentere virksomheden.

Sidste frist for afbud er torsdag den 3. marts, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et forhøjet no-show-gebyr på 250 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

De virksomheder, der ikke udvælges, vil komme på en venteliste, og der vil gives besked, hvis der skulle blive plads til deltagelse.

Hvis der ingen TILMELD-knap er, betyder det, at arrangementet enten ikke er åbent for tilmelding, at der er lukket for tilmelding, eller at der ikke er flere ledige pladser.
For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.