X
X

Skriv din email-adresse (dit brugernavn) i feltet og klik på NULSTIL PASSWORD. Herefter får du tilsendt et link til nulstilling af password.

Virksomhedsbesøg hos TUCO Marine Group

place
TUCO Marine Group – Krogsbjergvej 2, 5600 Faaborg
calender
27 apr, 2022
time
kl. 16:00

Oplev TUCO Marine Group, en Fynsk maritim virksomhed, hvor moderne teknologi og materialer kombineres med det bedste håndværk indenfor skibsbyggeri.
   
TUCO udvikler og bygger specialfartøjer, hvor der stilles høje krav til funktionalitet og sikkerhed i et meget krævende miljø.

Vi har fået mulighed for en unik tur gennem produktionen.

Program

Nærmere program følger.

Praktiske oplysninger

Tilmeldingsfristen er onsdag den 20. april, kl. 12.00.
Der er en deltagerbegrænsning på 30 personer, og der kan maks deltage en person fra samme virksomhed.
Det er ikke muligt at tage gæster med til arrangementet.

Seneste frist for afbud er mandag den 25. april, kl. 12.00.
Hvis du er tilmeldt og ikke kan deltage, så skal du melde fra, også selv om der er andre fra din virksomhed, der kunne være interesseret i at deltage. Dette af respekt for dem, der evt. står på venteliste. En kollega er velkommen til at tilmelde sig, hvis du melder fra. Vedkommende vil så få en plads, hvis der er ledige pladser eller blive skrevet på venteliste, hvis der er fuldbooket.
Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Deltagelse er gratis.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Erhvervsklub Fyn sørger for et let traktement, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Hvis der ingen TILMELD-knap er, betyder det, at arrangementet enten ikke er åbent for tilmelding, at der er lukket for tilmelding, eller at der ikke er flere ledige pladser.
For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.