Inspirationstur til Lego Group & Lego House i Billund

   – ,      10. oktober 2022

 -

 

Uge 41 2022 – dato ej fastlagt endnu!

LEGO er sammensat af ordene ”LEg GOdt”. Deres historie går helt tilbage til slutningen af 1800-tallet og selve Lego Group, som vi kender det i dag, blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og er i dag ejet af barnebarnet, Kjeld Kirk Kristiansen.

Vi har fået en unik mulighed for at komme ind hos Lego Group og få deres historie og høre fra en af de medarbejdere, som har været med på rejsen gennem mange år.

Efter en tur i de historiske arkiver hos LEGO Group, har vi fået endnu en fantastisk mulighed for at kigge ind i næste generation af LEGO. Nemlig LEGO House, hvor vi bliver delagtiggjort i deres værdisæt omkring at give kunder og samarbejdspartnere en god oplevelse og dermed gode relationer at vende tilbage på. Dernæst kommer vi bag facaden på virksomheden med en detaljeret guidet tur rundt i huset.

2 spændende besøg til en ”mini-studietur”, hvor vi sætter en hel dag af til mere viden og godt netværk.

Program

Det endelige program vil foreligge i god tid inden tilmelding til turen.

Dagen starter fra Odense med bus, hvor vi samlet tager afsted til Billund. Der vil være drikkevarer i bussen og frokost senere på dagen. Vi forventer at være tilbage i Odense sidst på eftermiddagen efter en forhåbentlig indholdsrig tur.

Praktiske oplysninger

Der åbnes for tilmelding ca. en måned før afholdelse.

Tilmeldingsfristen er mandag den 3. oktober, kl. 12.00.
Der vil muligvis være en deltagerbegrænsning. 
Det er muligt at tage en gæst med til arrangementet.

Seneste frist for afbud er fredag den 7. oktober, kl. 12.00.
Hvis du er tilmeldt og ikke kan deltage, så skal du melde fra, også selv om der er andre fra din virksomhed, der kunne være interesseret i at deltage. Dette af respekt for dem, der evt. står på venteliste. En kollega er velkommen til at tilmelde sig, hvis du melder fra. Vedkommende vil så få en plads, hvis der er ledige pladser eller blive skrevet på venteliste, hvis der er fuldbooket.
Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.

Der skal forventes at være et mindre beløb som selvbetaling.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden turens start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Hvis der ingen TILMELD-knap er, betyder det, at arrangementet enten ikke er åbent for tilmelding, at der er lukket for tilmelding, eller at der ikke er flere ledige pladser.


For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.