Juleafslutning i ZOO

 Odense Zoo  – Søndre Boulevard 306, 5000 Odense C   

 7. december 2023   kl. 15:30 - 18:30

 

Årets juleafslutning kommer til at foregå i Odense ZOO, hvor vi vil blive hilst velkommen af ZOOs direktør Bjarne Klausen. Efterfølgende vil ZOOs egne guider vise os rundt i parken og fortælle os om dyrene og havens historie.

Arrangementet vil blive afsluttet med julehygge, netværk, gløgg og æbleskiver.

Program

  • 15.30 – 16.00     Velkomst
  • 16.00 – 17.30     Rundvisning
  • 17.30 – 18.30     Julehygge med gløgg og æbleskiver

Praktiske oplysninger

Arrangementsansvarlig Gitte Stuhr Petersen:

  • Mail: gsp@sparkron.dk
  • Telefon: 2346 3310

Der åbnes for tilmelding ca. en måned før afholdelse.
Tilmelding senest torsdag den 30. november, kl. 12.00.
Deltagelse er gratis.

Der er en deltagerbegrænsning på 75 personer, 5 medarbejdere per virksomhed, og der kan tages en gæst med til arrangementet.
Hvis du er tilmeldt og ikke kan deltage, så skal du melde fra, også selv om der er andre fra din virksomhed, der kunne være interesseret i at deltage. Dette af respekt for dem, der evt. står på venteliste. En kollega er velkommen til at tilmelde sig, hvis du melder fra. Vedkommende vil så få en plads, hvis der er ledige pladser eller blive skrevet på venteliste, hvis der er fuldbooket.
Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.

Sidste frist for afbud er tirsdag den 5. december, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Erhvervsklub Fyn står for et lettere juletraktement, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Hvis der ingen TILMELD-knap er, betyder det, at arrangementet enten ikke er åbent for tilmelding, at der er lukket for tilmelding, eller at der ikke er flere ledige pladser.


For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.