Plastik, Verdensmål og bæredygtighed

 Plus Pack A/S  – Energivej 40, Lindved, 5260 Odense S   

 20. september 2023   kl. 15:30 - 18:00

 

For Plus Pack sætter Verdensmålene på mange måder en ny ramme om virksomhedens arbejde med bæredygtighed i forhold til fremtidens forretningsmuligheder.

Plus Pack understøtter flere af verdensmålene med et hovedfokus på verdensmål 12 om ansvarligt forbrug og produktion. Under dette mål arbejder virksomheden dagligt på at udvikle nye bæredygtige emballageløsninger med fokus på at udnytte ressourcer optimalt, forhindre madspild samt at nedbringe affaldsmængden gennem forebyggelse, reduktion, genvinding og genbrug.
Innovation og bæredygtighed er strategiske fokusområder for Plus Pack og udviklingsarbejdet sker i tæt samarbejde med kunder, leverandører og slutbrugere.

Camilla Haustrup Hermansen, direktør og medejer af virksomheden Plus Pack, er i slutningen af 2019 blevet udnævnt af miljøministeren til at stå i spidsen for et nyt klimapartnerskab med fokus på affald, vand og cirkulær økonomi.

Mindst 10% af Plus Pack´s omsætning består af nye produkter, som ikke fandtes for bare 12 måneder siden.

Plus Pack fik Erhvervsklub Fyns Erhvervspris i 2021.

Program

  • 15.30 Velkomst v. direktør og medejer Camilla Haustrup Hermansen
  • 15.40 Velkommen til Plus Pack  
  • 16.10 Rundvisning i fabrikken
  • 16.50 Hvordan kan emballage arbejde for en mere bæredygtig verden? Fra en del af problemet til en del af løsningen  
  • 17.30 Forplejning og netværk (virksomheden er vært ved let forplejning)
  • 18.00 Tak for i dag

Praktiske oplysninger

Der åbnes for tilmelding ca. en måned før afholdelse.
Tilmelding senest onsdag den 13. september, kl. 12.00..
Deltagelse er gratis.

Det er kun muligt at deltage med en person per virksomhed, og der kan ikke tages gæster med til arrangementet.
Hvis du er tilmeldt og ikke kan deltage, så skal du melde fra, også selv om der er andre fra din virksomhed, der kunne være interesseret i at deltage. Dette af respekt for dem, der evt. står på venteliste. En kollega er velkommen til at tilmelde sig, hvis du melder fra. Vedkommende vil så få en plads, hvis der er ledige pladser eller blive skrevet på venteliste, hvis der er fuldbooket.
Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.

Sidste frist for afbud er mandag den 18. september, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Fotografering er tilladt i mødelokalet men ikke i fabrikken.

Husk, at virksomheden står med mad, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Hvis der ingen TILMELD-knap er, betyder det, at arrangementet enten ikke er åbent for tilmelding, at der er lukket for tilmelding, eller at der ikke er flere ledige pladser.


For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.