Erhvervsnetværk

Kom med bag facaden hos fynske virksomheder

Erhvervsklub Fyn tilbyder et unikt erhvervsnetværk på hele Fyn, hvor du får mulighed for at besøge en række meget forskellige virksomheder og netværke med de + 200 medlemsvirksomheder.

Hvad adskiller ErhvervsKlub Fyn fra andre lokale netværk?

Det, der kendetegner Erhvervsklub Fyn, er, at du i vores netværk virkelig får mulighed for at komme bag facaden hos en række af Fyns større virksomheder til vores 12-15 årlige virksomhedsbesøg.

Her får du lejlighed til at få konkret inspiration med hjem til din egen virksomhed og ikke blot høre om, hvordan andre virksomheder fungerer, men selv se og få en fornemmelse af den enkelte virksomhed ude på besøget.

En solid kombination af traditionsrige virksomheder og nystartede vidensvirksomheder

Vi tilbyder et interessant mix af spændende medlemsvirksomheder, som sikrer dig rig mulighed for sparring og vidensdeling.

Vi har alt fra de traditionsrige virksomheder, som kan give dig tips til strømlining af produktion og solid økonomi forecasting, til nystartede vidensvirksomheder, som kan give dig råd vedrørende digitaliseringstrends og nye teknologier.

“Erhvervsklub Fyn er et yderst professionelt struktureret netværk med seriøse arrangementer, men hvor der samtidig er plads til en uformel tone og dialog.

Netværket tilbyder en unik mulighed for en række spændende virksomhedsbesøg, hvor jeg personligt har fået en masse inspiration med hjem til min virksomhed. Især besøget ved Hydac var inspirerende for mig, da de havde nogle spændende erfaringer med at holde fast i deres DNA selv under stor medarbejdervækst.”

Mark Reeh Pedersen

Landedirektør Tempur A/S

Fokus på dybe samarbejdsrelationer

Erhvervsklub Fyn er et erhvervsnetværk, hvor vi også har fokus på, at vores medlemmer får skabt gode relationer. Dybe og tillidsfulde relationer skaber nemlig de bedste forudsætninger for samarbejde og leverandørforhold imellem vores medlemmer.

Vi stiller rammerne til rådighed for, at disse relationer kan udvikle sig fra arrangement til arrangement, men det skal ske naturligt og ikke være et forceret element til vores møder.

Bliv medlem

Overvejer du at blive medlem? Som medlem i Erhvervsklub får du en række fordele i dit årlige medlemskab. Det koster kun 1.600 kr. (ekskl. moms) om året at være med – og flere medarbejdere i virksomheden kan gøre brug af medlemskabet.

Et fleksibelt virksomhedsmedlemskab

Et medlemskab i Erhvervsklub Fyn er et virksomhedsmedlemskab, hvor du altid kan sende en stedfortræder til vores arrangementer, hvis du ikke selv kan deltage.

Ligeledes er der ved flere af vores arrangementer mulighed for at tage flere afsted, hvis I er flere i virksomheden, der gerne vil høre et specifikt indlæg eller besøge en bestemt medlemsvirksomhed.

Hos os er der heller intet krav om, at du skal komme minimum x antal gange om året. Vi har fuld forståelse for vores medlemmers travle hverdag, som kan gøre det svært at deltage hver gang.

En konkurrencedygtig pris for virksomheds medlemskab

Erhvervsklub Fyns årlige medlemskontingent er på kun 1.600 kr. eks. moms, som er en yderst konkurrencedygtig pris for et medlemskab.

Vi kan holde prisen nede, da vi ikke har en tung administration, og vores virksomhedsbesøg ofte afholdes frivilligt af en medlemsvirksomhed, der gerne vil være vært på dagen.