Tilmeld medarbejder

” Erhvervsklub Fyn netværket er kendetegnet ved, at man kommer til at møde rigtig mange spændende virksomheder på tværs af brancher. Man møder medlemmer på virksomhedsbesøg, hvor man virkelig får indsigt i deres processer og rutiner, som kan inspirere en selv til at gøre ting på nye måder.

Jeg mindes især et interessant virksomhedsbesøg på tobaksfabrikken i Svendborg, som var rigtig spændende at få indblik i for en robotvirksomhed som Gibotech A/S “

Henrik Anker

CEO Gibotech

Tilmeld medarbejder her

Er din virksomhed allerede medlem og dermed har en kontaktperson, kan du lade dig registrere ved at henvende dig til kontaktpersonen. Kan du ikke identificere hvem af dine kolleger, der er kontaktperson, kan du forespørge om det hos Erhvervsklub Fyn på info@erhvervsklubfyn.dk.

 

Tilføj medarbejdere med knapperne forneden. Der kan desuden tilføjes flere medarbejdere, når virksomhedens medlemskab er registreret og profilen er oprettet.

Firmanavn
Navn
E-mail
Hovednr.

STINA LØNDAHL HENRIKSEN

E-mail: info@erhvervsklubfyn.dk
Telefon: 51 56 11 01

VIL DU MED SOM GÆST ELLER HØRE MERE OM NETVÆRKET?

Før du beslutter dig for et medlemskab til din virksomhed, så har du mulighed for at komme med som gæst og opleve netværket før indmeldelse.
Du skal bare kontakte Stina Løndahl Henriksen, som er ansvarlig for klubbens sekretariatsfunktion.

Hun kan skrive dig op som gæst til et kommende arrangement og fortælle dig mere om netværkets muligheder for dig og din virksomhed.