X
X

Skriv din email-adresse (dit brugernavn) i feltet og klik på NULSTIL PASSWORD. Herefter får du tilsendt et link til nulstilling af password.

Om os

Historien bag

Erhvervsklub Fyn er et traditionsrigt netværk, som blev stiftet i starten af 1980’erne. Dengang gik netværket under navnet Eksportklub Fyn.

Netværket voksede dog hurtigt i både antal og branchebredde, hvorfor navnet blev ændret til Erhvervsklub Fyn. Det nye navn var langt mere dækkende for medlemmernes ønske om klubbens arbejde og aktiviteter, da det tydeligere signalerede medlemmernes ønsker om vidensdeling, erhvervssamarbejder på tværs og indsigt i internationale erhvervsforhold.

Bliv en del af Erhvervsklub Fyn
netvaerk-fyn-11

Bestyrelsen

Erhvervsklub Fyn har en valgt bestyrelse, som sætter retningen for Erhvervsklub Fyn på medlemmernes vegne.

employee_image

Stina Løndahl Henriksen

Stina Løndahl Henriksen har en CBA fra AVT Business School. Hun er indehaver af konsulentvirksomheden FirmaSynergi, der rådgiver små og mellemstore virksomheder i forretningsudvikling, og bestyrelsesmedlem i Fonden Sydfyns Elforsyning og 5 underliggende selskaber.

Stinas kernekompetencer er virksomheders strategiske, forretningsdrevne samfundsansvar, bæredygtighed og FN´s Verdensmål.

Stina er også ansvarlig for klubbens sekretariatsfunktion.

employee_image

Bjarne Skov Bækkelund

Formand

Bjarne Skov Bækkelund har siden 2015 rådgivet og hjulpet virksomheder med deres it-sikkerhed og infrastruktur. It-sikkerhed og den moderne arbejdsplads (Modern Workplace) står Bjarne meget nært, da det er her, virksomheder får utrolig meget værdi. Inden skiftet til it-branchen var Bjarne bl.a. marketingchef hos Kjaerulff 1 Digital, hvor det ud over håndtering af kataloger, hjemmeside og kampagner også blev til en del planlægning og afholdelse af messer rundt i Europa. Bjarne har siden 2016 været væres ansat som it-rådgiver hos Infowise, Odense.

employee_image

Jesper Bernhardt

Næstformand

Jesper Bernhardt er direktør (rektor) for Svendborg International Maritime Academy – SIMAC, der bl.a. uddanner professionsbachelorer til skibsfører, dual-officer og maskinmester.

Jesper er oprindeligt uddannet i forsvaret og har yderligere en akademisk uddannelse til cand.techn.soc. samt en PD i psykologi (Pædagogisk Diplomudd.).

Jespers kompetence er centreret om strategisk ledelse.

Erhvervserfaringen stammer bl.a. fra Forsvaret (Delingsfører), Landtransportskolen i Hvidovre (afdelingschef), Korsør Kommune (forvaltningschef), Korinth Efterskole (forstander) og SIMAC (direktør). Jesper er endvidere medlem af en række bestyrelser og råd.

employee_image

Torben Christensen

Kasserer

Via jobprofiler som revisor, CAO, CFO, CEO samt som selvstændig rådgiver har Torben Christensen gennem 35 år i erhvervslivet opbygget en masse erfaring samt kompetence fra adskillige brancher.

Torben er aktiv i flere professionelle bestyrelser samt advisory boards, og han er partner og headhunter hos TARGET Headhunting, hvor han – ud over headhunting og rekruttering – også arbejder med outplacement, coaching og lignende.

employee_image

Mark Edal

Mark Edal er Country Manager ved den Schweizisk-ejede industrikoncern Phoenix Mecano. Den danske afdeling i Odense har fokus på aktuatorer til industri, medical og møbelbranchen.

Mark har erfaring fra jobs som bl.a. produktchef indenfor aluminium grossistvirksomhed og key account management i forskellige stillinger.

Mark er oprindeligt uddannet HD(A) og Markedsøkonom.

employee_image

John Pedersen

John Pedersen  er økonomidirektør i Interacoustics A/S, som er beliggende i Middelfart og er en del af Oticon/ William Demant Holding koncernen. Ansvarsområder ud over økonomi er IT og facility – i en lang årrække også HR.
Derudover sidder han i forskellige bestyrelser blandt andet bestyrelsen for Work-Live-Stay, som er en organisation, som arbejder for tiltrækning og fastholdelse af højtuddannet og højt kvalificeret arbejdskraft til Region Syddanmark.
Han er oprindeligt uddannet i pengeinstitutverdenen.

employee_image

Manuel Kehrer

Manuel Kehrer er Outreach Partner i SDU Rio. SDU Rio indbyder virksomheder og offentlige myndigheder til samarbejde. Som outreach partner er det Manuels opgave at være et bindeled mellem SDU og det omkringliggende samfund. Han har kontakt til de interne fagmiljøer og kobler et virksomhedsperspektiv på den eksisterende undervisning – primært med uddannelses- og konceptudvikling samt relationsopbygning og virksomhedskontakt. Manuel er uddannet cand. negot med fransk og engelsk fra SDU og har en tysk baggrund. Manuel har fra tidligere jobs erfaring med undervisning, salg og marketing.

employee_image

Michael Habæk Mortensen

Michael Habæk Mortensen er erhvervskundechef for Nykredits erhvervsafdeling i Odense, der dækker Fyn og øerne og yder finansiel og stratetisk rådgivning af erhvervskunder inden for bank og realkredit, samt formueforvaltning og investering. Han har 13 års erfaring fra den finansielle sektor som seniorerhvervsrådgiver og har arbejdet som kreditkonsulent og med projektledelse og undervisning inden for kreditområdet.

Michael er uddannet HD i finansiel rådgivning fra Syddansk Universitet. Han er aktiv i lokalområdet, hvor han bla. har en bestyrelsespost i MUSAK på Munkebjergskolen.

employee_image

Gitte Stuhr Petersen

Gitte Stuhr Petersen sidder som erhvervsrådgiver i Sparekassen Kronjylland, hvor hun hjælper virksomhedsejere på hele Fyn med at udleve deres passion. Hun har en fortid som privatrådgiver, så hun favner også virksomhedsejerens privatøkonomi. Gitte har en HD i Regnskab og Økonomistyring ved SDU og diplomuddannelse i proces- og forandringsledelse samt coaching ved Københavns Professionshøjskole. Gitte har igennem de seneste 6 år været aktiv i diverse netværk på Fyn, hvor hun både har erfaring som formand og regionsformand.

Vedtægter

Erhvervsklub Fyns vedtægter kan læses ved at følge dette link.

Se vedtægter