X
X

Skriv din email-adresse (dit brugernavn) i feltet og klik på NULSTIL PASSWORD. Herefter får du tilsendt et link til nulstilling af password.

Om os

Historien bag

Erhvervsklub Fyn er et traditionsrigt netværk, som blev stiftet i starten af 1980’erne. Dengang gik netværket under navnet Eksportklub Fyn.

Netværket voksede dog hurtigt i både antal og branchebredde, hvorfor navnet blev ændret til Erhvervsklub Fyn. Det nye navn var langt mere dækkende for medlemmernes ønske om klubbens arbejde og aktiviteter, da det tydeligere signalerede medlemmernes ønsker om vidensdeling, erhvervssamarbejder på tværs og indsigt i internationale erhvervsforhold.

Bliv en del af Erhvervsklub Fyn
netvaerk-fyn-11

Bestyrelsen

Erhvervsklub Fyn har en valgt bestyrelse, som sætter retningen for Erhvervsklub Fyn på medlemmernes vegne.

employee_image

Stina Løndahl Henriksen

Stina Løndahl Henriksen har en CBA fra AVT Business School. Hun er indehaver af konsulentvirksomheden FirmaSynergi, der rådgiver små og mellemstore virksomheder i forretningsudvikling. Bestyrelsesmedlem i Fonden Sydfyns Elforsyning og 5 underliggende selskaber. Kernekompetencer: Salg&markedsføring samt virksomheders strategiske, forretningsdrevne samfundsansvar. Stina er også ansvarlig for klubbens sekretariatsfunktion.

employee_image

Carsten Rosendal

Formand

Carsten Rosendals hovedfokus er at rådgive virksomhedsejere og ledere i at udvikle deres virksomhed, sikre fremtiden og forbedre de økonomiske resultater. Han er det par nye øjne, der som forretningskonsulent eller bestyrelsesmedlem kan udfordre vanetænkningen og bringe nye tanker og ideer ind i diskussionen om virksomhedens ledelse og strategiske udvikling.

employee_image

Jens Løvstrøm

Næstformand

Jens Løvstrøm har solid erfaring fra jobs indenfor management, personaleudvikling og HR i globale virksomheder, blandt andet fra LEGO hvor han arbejdede som leder for en afdeling med ca. 120 medarbejdere og som HR-partner i pakkeproduktionen.

Som selvstændig interim HR Business Partner og konsulent har Jens haft fokus på rekruttering, coaching, salg af kurser indenfor kommunikation, salg, præsentationsteknik og innovation.

I dag arbejder Jens som headhunter hos F10 Human Ressource.

Jens har en HD-O, en uddannelse indenfor innovation og diplom i ledelse.

employee_image

Mark Edal

Kasserer

Mark Edal er Country Manager ved den Schweizisk-ejede industrikoncern Phoenix Mecano. Den danske afdeling i Odense har fokus på aktuatorer til industri, medical og møbelbranchen.

Mark har erfaring fra jobs som bl.a. produktchef indenfor aluminium grossistvirksomhed og key account management i forskellige stillinger.

Mark er oprindeligt uddannet HD(A) og Markedsøkonom.

employee_image

Helle Schroll

Helle Schroll har arbejdet med koblingen mellem erhvervsliv og universitet i mere end ti år med fokus på at skabe samarbejder mellem virksomheder og studerende og forskere samt ansættelser af nyuddannede fra SDU.

employee_image

Kurt Larsen

Kurt tilbyder sparring og rådgivning til (ejer)ledere for optimering af strategi, målsætninger, forretningsmuligheder, kompetencer, processer, kommunikation, samarbejde m.fl. Kurt har et stort netværk, som kunden får adgang til med én kontaktperson. Kurt er aktiv i flere bestyrelser og advisory boards samt en række professionelle netværk, og endeligt er han partner i Search virksomheden Brinch & Partners.

employee_image

John Pedersen

John Pedersen  er økonomidirektør i Interacoustics A/S, som er beliggende i Middelfart og er en del af Oticon/ William Demant Holding koncernen. Ansvarsområder ud over økonomi er IT og facility – i en lang årrække også HR.
Derudover sidder han i forskellige bestyrelser blandt andet bestyrelsen for Work-Live-Stay, som er en organisation, som arbejder for tiltrækning og fastholdelse af højtuddannet og højt kvalificeret arbejdskraft til Region Syddanmark.
Han er oprindeligt uddannet i pengeinstitutverdenen.

employee_image

Jesper Bernhardt

Jesper Bernhardt er direktør (rektor) for Svendborg International Maritime Academy – SIMAC, der bl.a. uddanner professionsbachelorer til skibsfører, dual-officer og maskinmester.

Jesper er oprindeligt uddannet i forsvaret og har yderligere en akademisk uddannelse til cand.techn.soc. samt en PD i psykologi (Pædagogisk Diplomudd.).

Jespers kompetence er centreret om strategisk ledelse.

Erhvervserfaringen stammer bl.a. fra Forsvaret (Delingsfører), Landtransportskolen i Hvidovre (afdelingschef), Korsør Kommune (forvaltningschef), Korinth Efterskole (forstander) og SIMAC (direktør). Jesper er endvidere medlem af en række bestyrelser og råd.

employee_image

Birger Sørensen

Siden 2007 adm. direktør og medejer af Roll-o-Matic A/S, Vissenbjerg. Har gennem hele karrieren været ansat i eksportfirmaer i maskinindustrien herunder det tidligere Møller og Jochumsen A/S (en af de store, gamle og hæderkronede virksomheder i Horsens) hvor han som 30-årig blev teknisk direktør og ansvarlig for division, der var verdens førende i bygning store anlæg til fremstilling af tørformet papir/nonwoven på basis af patenter fra Karl Krøyer. Blev direktør og medinvestor for den del af virksomheden, da den blev frasolgt og etableret under nyt navn M&J Fibretech A/S. Har desuden haft bestyrelsesposter inden for nonwoven-branchen. Uddannet maskiningeniør og kommer fra Vejle.

Vedtægter

Erhvervsklub Fyns vedtægter kan læses ved at følge dette link.

Se vedtægter