Om os

Historien bag

Erhvervsklub Fyn er et traditionsrigt netværk, som blev stiftet i starten af 1980’erne. Dengang gik netværket under navnet Eksportklub Fyn.

Netværket voksede dog hurtigt i både antal og branchebredde, hvorfor navnet blev ændret til Erhvervsklub Fyn. Det nye navn var langt mere dækkende for medlemmernes ønske om klubbens arbejde og aktiviteter, da det tydeligere signalerede medlemmernes ønsker om vidensdeling, erhvervssamarbejder på tværs og indsigt i internationale erhvervsforhold.

Bestyrelsen

Erhvervsklub Fyn har en valgt bestyrelse, som sætter retningen for Erhvervsklub Fyn på medlemmernes vegne.

Bjarne Skov Bækkelund

Formand

bsb@borch-advokater.dk

Passioneret om relationer og opbygning samt brugen af netværk

Hvordan kan vi spille hinanden gode samt hjælpe hinanden på en god, ordentlig og inkluderende måde?

Jeg skaber forbindelser, der skaber resultater med hjertet 🧡

Dette er Bjarnes vision, som han tager med sig på jobbet, i Erhvervsklubben og privat.

Som Relations- og marketingansvarlig hos BORCH-advokater er jobbet ud over synliggørelsen af BORCH-advokaters ekspertiser inden for erhvervs- og privatret, brugen af relations opbyggende netværk.

Inden skiftet til advokatbranchen, var Bjarne 7 ½ år i it-branchen som it-rådgiver og marketingchef hos Kjaerulff 1 Digital.

Bjarne har siden april 2023 været en del af Team BORCH advokater.

Michael Habæk Mortensen

Næstformand

mhmo@nykredit.dk

Michael Habæk Mortensen er erhvervskundechef for Nykredits erhvervsafdeling i Odense, der dækker Fyn og øerne og yder finansiel og stratetisk rådgivning af erhvervskunder inden for bank og realkredit, samt formueforvaltning og investering. Han har 13 års erfaring fra den finansielle sektor som seniorerhvervsrådgiver og har arbejdet som kreditkonsulent og med projektledelse og undervisning inden for kreditområdet.

Michael er uddannet HD i finansiel rådgivning fra Syddansk Universitet. Han er aktiv i lokalområdet, hvor han bla. har en bestyrelsespost i MUSAK på Munkebjergskolen.

Torben Christensen

Kasserer

tc@targetheadhunting.com

Via jobprofiler som revisor, CAO, CFO, CEO samt som selvstændig rådgiver har Torben Christensen gennem 35 år i erhvervslivet opbygget en masse erfaring samt kompetence fra adskillige brancher.

Torben er aktiv i flere professionelle bestyrelser samt advisory boards, og han er partner og headhunter hos TARGET Headhunting, hvor han – ud over headhunting og rekruttering – også arbejder med outplacement, coaching og lignende.

Mark Edal

mark.edal@dewertokin.dk

Mark Edal er direktør ved Edalco ApS, som varetager forhandlingen af lineære drev fra tyske DewertOkin GmbH i Skandinavien.

Den danske afdeling i Odense har fokus på aktuatorer til medical og møbelbranchen.

Mark har erfaring fra jobs som bl.a. Nordic Sales Director ved Phoenix Mecano AG, produktchef og key account management i forskellige stillinger.

Mark er oprindeligt uddannet HD(A) og Markedsøkonom.

John Pedersen

 johp@interacoustics.com

John Pedersen  er økonomidirektør i Interacoustics A/S, som er beliggende i Middelfart og er en del af Oticon/ William Demant Holding koncernen. Ansvarsområder ud over økonomi er IT og facility – i en lang årrække også HR.
Derudover sidder han i forskellige bestyrelser blandt andet bestyrelsen for Work-Live-Stay, som er en organisation, som arbejder for tiltrækning og fastholdelse af højtuddannet og højt kvalificeret arbejdskraft til Region Syddanmark.
Han er oprindeligt uddannet i pengeinstitutverdenen.

Manuel Kehrer

make@sdu.dk

Manuel Kehrer er Outreach Partner i SDU Rio. SDU Rio indbyder virksomheder og offentlige myndigheder til samarbejde. Som outreach partner er det Manuels opgave at være et bindeled mellem SDU og det omkringliggende samfund. Han har kontakt til de interne fagmiljøer og kobler et virksomhedsperspektiv på den eksisterende undervisning – primært med uddannelses- og konceptudvikling samt relationsopbygning og virksomhedskontakt. Manuel er uddannet cand. negot med fransk og engelsk fra SDU og har en tysk baggrund. Manuel har fra tidligere jobs erfaring med undervisning, salg og marketing.

Gitte Stuhr Petersen

gsp@sparkron.dk

Gitte Stuhr Petersen sidder som erhvervsrådgiver i Sparekassen Kronjylland, hvor hun hjælper virksomhedsejere på hele Fyn med at udleve deres passion. Hun har en fortid som privatrådgiver, så hun favner også virksomhedsejerens privatøkonomi. Gitte har en HD i Regnskab og Økonomistyring ved SDU og diplomuddannelse i proces- og forandringsledelse samt coaching ved Københavns Professionshøjskole. Gitte har igennem de seneste 6 år været aktiv i diverse netværk på Fyn, hvor hun både har erfaring som formand og regionsformand.

Gitte Glibstrup

  gg@strupstrup.dk

Gitte Glibstrup er partner i kommunikations-bureauet StrupStrup®, der siden 2009 har hjulpet SMV’er samt offentlige organisationer med strategisk kommunikation og digital markedsføring. Hun er oprindeligt uddannet journalist fra SDU og er desuden uddannet indenfor digital markedsføring, strategisk kommunikation og rådgivning, bestyrelsesarbejde i små og mellemstore virksomheder (Aarhus BSS), SCRUM, podcastning, adfærdsdesign … og meget mere. Gitte har en ambition om bestyrelsesarbejde, og som en af sine første opgaver har hun sagt ja tak til at repræsentere Erhvervsklub Fyn i TV 2 FYNs repræsentantskab.

Bibi Liebmann

kontakt@bibiliebmann.dk

Bibi Liebmann er selvstændig strategisk rådgiver og hjælper til daglig de fynske SMV’er med strategisk forretningsudvikling og implementering. Bibi har +30 års erfaring fra primært fynske produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, flere med eksport til og produktion i udlandet. Bibi er handelsuddannet og har en AU i Ledelse samt en certificeret coachuddannelse fra Sofia Manning og for tiden suppleres der med nyeste viden og uddannelse i Grøn omstilling og cirkulær økonomi. Bibi’s ambition er at sætte bæredygtig strategiske udvikling på dagsordenen, og at skabe stærke virksomheder båret af hele mennesker – det er mennesker der driver virksomheder. Udover bestyrelsesposten i Erhvervsklub Fyn, sidder Bibi også i bestyrelsen i Talentspejderne Kerteminde og er aktiv i flere andre forretningsnetværk på Fyn.

Søren Fohlmann

Suppleant

  soren@fohlmann.com

Søren Fohlmann er indehaver af virksomheden Fohlmann.commercial, der hjælper primært fynske virksomheder med reklame, kommunikation og formidling. Han har gennem mere end 40 år arbejdet på en række fynske reklamebureauer og som marketingchef i større virksomheder, men har siden 2002 drevet sin egen virksomhed.

Derudover arbejder Søren som facilitator på en række fysiske erhvervsnetværk, ligesom han de seneste år har arbejdet intensivt på at hjælpe virksomheder med værdiskabende bestyrelsesarbejde. I fritiden arbejder Søren også som guide på Bridgewalking.

Vedtægter

Erhvervsklub Fyns vedtægter kan læses ved at følge dette link.