Besøg landets fremmeste maritime uddannelsesinstitution

 ,    30. april 2019 
 kl. 15:30 - 19:30

SIMAC udbyder professionsuddannelser til maskinmester, skibsofficer og skibsfører og har knap 800 studerende samt nært samarbejde med danske rederier som fx Maersk, Norden, Scanlines, DFDS og mange flere. 
SIMAC´s maskinmestre er også særdeles efterspurgte i land, hvor 80% af de danske maskinmestre arbejder i alle typer af industri-, produktions- og driftsvirksomheder.

SIMAC´s adresser rundt omkring i Svendborg vidner om institutionens fortid som fire separate skoler. Det ændrer sig dog fra 2022, hvor det samlede projekt "Nyt SIMAC" søsættes på havnen i Svendborg.

Grib muligheden for at gæste uddannelsesinstitutionens adresser på A. P. Møllers Vej 37 og Graaesvej 27 og lær om institutionen og det kommende projekt; se de forskellige laboratorier, værksteder og simulatorer; og mød direktør Jesper Bernhardt.

Program

15.30:    A. P. Møllersvej 37: Fremvisning af laboratorier, værksteder og simulatorer v/ Jesper Bernhardt
17.50:    Transport ved egen kraft til Graaesvej 27
18.00:    Let traktement m. vand, øl og vin samt evt. fortsat orientering samt netværk

Praktiske oplysninger

Tilmelding senest tirsdag den 23. april.
Deltagelse er gratis.

Sidste frist for afbud er søndag den 28. april, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Arrangementet vil starte på A.P. Møllervej 37, 5700 Svendborg og fortsætte kl. 18 på Graaesvej 27, 5700 Svendborg. Transport mellem adresserne sker ved deltagernes egen foranstaltning.

Husk, at virksomheden står med mad, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Fotografering er tilladt, dog under hensyntagen til de generelle regler, der gælder for foto af personer og brug af disse.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.