KICK ASS – Fra kælder til milliard. Mød Jesper Buch og det fynske erhvervsliv!

 Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV   9. april 2018 
 kl. 17:00

Erhvervsklub Fyn inviterer i samarbejde med ErhvervsKvinder og Scandic Odense til et brag af et netværksarrangement, hvor der vil blive rig mulighed for at lære nye personer indenfor erhvervslivet at kende.

Netværksarrangementet er en eksklusiv mulighed for at opleve Jesper Buch – Den succesrige iværksætter.

Kendt fra blandt andet ”Løvens hule” DR’s populære iværksætterprogram, hvor iværksættere får mulighed for at præsentere deres forretningsidé for 5 succesfulde erhvervsfolk.

Hør Jesper Buch fortælle sin imponerede historie om JUST-EAT og livet som iværksætter – et godt gammeldags eventyr. Det er en medrivende historie, om hvordan han startede i en kælder, og hvilke talrige forskellige udfordringer han, på sin vej til den store succes, har mødt. 

Jesper deler ud af sine egne erfaringer og kommer også med et par guldkorn, du selv kan bruge:
• Hvad var det der gjorde, at JUST-EAT blev til den succes, det blev? 
• Hvad skal der til for at opnå succes? 
• Hvordan knuser du dine konkurrenter? 

Alt det og meget mere kan du opleve i selskab med Jesper Buch.

Du vil helt sikkert gå fra hans foredrag med fornyet energi, et gå-på-mod uden lige og en tro på, at du også kan det, du vil!

Program

  • 17: Vi starter med en forfriskning
  • 17.30 – 18.45: Oplev 60 intense minutter med Jesper Buch og få herefter en enestående mulighed for 15 min. spørgetid (i plenum), køb af hans bog samt bogsignering
  • 19.00: Networking, hvor der bydes på et lækkert traktement
  • kl. 20: Farvel

Praktiske oplysninger

Grundet stor interesse til dette arrangement er der allerede fuldbooket, og det er ikke muligt at tilmelde sig. Du kan sende en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ønsker at komme på venteliste. Du vil ikke modtage nogen bekræftelse, og vi vil kun kontakte dig, hvis der mod forventning bliver ledige pladser.

Arrangementet har en deltagerbegrænsning på 50 deltagere fra Erhvervsklub Fyn. Medlemmer prioriteres frem for gæster, hvorfor alle tilmeldte gæster automatisk ryger på venteliste, og først efter sidste tilmeldingsfrist vil det blive oplyst, om gæsten kan deltage.

Tilmelding senest onsdag den 28. marts kl. 12.00.

Deltagelse er gratis.

Afbud senest onsdag den 4. april kl. 12.00.

Ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms.

Bemærk ang. navneskilte. Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.