På besøg i billedhuggeren Jens Galschiøts værksted

 Banevænget 22, 5270 Odense N   9. november 2021 
 kl. 15:30 - 18:30

Besøg Jens Galschiøt sammen med Erhvervsklub Fyn.

På det 10.000 m2 store område kan man opleve et helt unikt univers, der bugner af skulpturer og aktiviteter, der rækker ud i alle afkroge af verden fra Mexico til Kina, fra Europa til Kenya.

Program

Nærmere information følger.

Praktiske oplysninger

Tilmelding senest tirsdag den 2. november kl. 12.00.
Deltagelse er gratis.
Der er en deltagerbegrænsning på 50 personer, og der kan derfor kun deltage 2 personer per virksomhed, men det er derimod muligt for medlemsvirksomheder at tage en gæst med til arrangementet.
Hvis du er tilmeldt og ikke kan deltage, så skal du melde fra, også selv om der er andre fra din virksomhed, der kunne være interesseret i at deltage. Dette af respekt for dem, der evt. står på venteliste. 

Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.

Sidste frist for afbud er søndag den 7. november, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Der vil blive serveret en let anretning, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.