Teambuilding og netværksdag på vandet med GoSail

 Østre Hougvej 116, 5500 Middelfart   17. april 2018 
 kl. 09:00 - 15:00

GoSail sørger for, vi får en spændende dag med sjov og udfordringer, når vi skal ud at sejle matchrace i deres lækre 26 blue sejlbåde.

Når vi mødes ved Restaurant Fænøsund Marina kl. 9, starter vi med morgenkaffe og briefing.

Der efter er det tid til at prøve en del af GoSail konceptet af og få skabt den gode kommunikation og det gode samarbejde, der sikrer dagens gode oplevelser.

I dagens program er der fokus på de gode oplevelser, som du bagefter kan bruge som løftestang for nye kunde- og samarbejdsmuligheder.

Der er intet, der binder folk mere sammen, end når man har ”kæmpet” sammen… Frustrationer og humor får frit løb! Det handler om at bygge bro mellem mennesker.

Dagen vil også byde på forplejning under og efter sejlads og teambuilding aktiviteter.

Praktiske oplysninger

Arrangementet er kun for medlemmer af Erhvervsklub Fyn, og er begrænset til 60 deltagere – og maks 3 per virksomhed. Det er IKKE muligt at tage gæster med til dette arrangement!

Der kræves ingen forudsætninger for deltagelse – alle kan deltage, og der er også mulighed for at tage specielle hensyn.

Tilmelding senest fredag den 6. april kl. 12.00. Det er ikke muligt at tilmelde sig efter denne dato!

Deltagelse er gratis, da Erhvervsklub Fyn betaler alle udgifter på ca. 750; kr per deltager.

Afbud senest fredag den 13. april kl. 12.00.

VIGTIGT: Ved udeblivelse eller afbud efter den 13.4., kl. 12 opkræves et no-show-gebyr på 250 kr. + moms. Det er muligt at sende en kollega af sted, hvis du bliver forhindret.

Bemærk ang. navneskilte. Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.