Virksomheds-jule-besøg hos Bryggeriet Vestfyen

 Fåborgvej 4, 5610 Assens   8. december 2022 
 kl. 15:30

Kom med indenfor på et af landets største ”mindre bryggerier” og se og hør om, hvordan et mellemstort bryggeri håndterer det at være i en branche domineret af få meget store spillere, men hvor der også er mange helt små spillere.

Mon ikke der også bliver mulighed for at teste nogle af produkterne?

Bryggeriet Vestfyen startede som et lille lokalt bryggeri i Assens på Vestfyn i 1885. Over de seneste 135 år har bryggeriet udvidet både produktion, faciliteter og sortiment med øl og sodavand til egne brands og til private label, og råder nu over 25.000 m2 fordelt på to lokationer på Fyn.

Med en række brands som Willemoes, Bryggeriet Frejdahl, Indslev Bryggeri, Ugly Duck Brewing Co. og Jolly Cola er bryggeriet i dag et af Danmarks største bryggerier og producenter af specialøl. Der produceres årligt over 70 mio. liter af øl og sodavand til sammen, primært henvendt til det danske marked, men også andre nære markeder.

Bryggeriet holder stadig til i de samme bygninger i Assens, men har siden september 2021 været ejet af den finske bryggerikoncern, Olvi Group, som opererer i Norden og Baltikum med egne bryggerier og tapperier, og eksporterer produkter til hele verden.

Program

Nærmere program følger.

Praktiske oplysninger

Tilmeldingsfristen er torsdag den 1. december, kl. 12.00.
Der er en deltagerbegrænsning på 45 personer, som er det, der er plads til i baren, og der kan derfor maks deltage to personer fra samme virksomhed.
Det er ikke muligt at tage gæster med til arrangementet.

Seneste frist for afbud er tirsdag den 6. december, kl. 12.00.
Hvis du er tilmeldt og ikke kan deltage, så skal du melde fra, også selv om der er andre fra din virksomhed, der kunne være interesseret i at deltage. Dette af respekt for dem, der evt. står på venteliste. En kollega er velkommen til at tilmelde sig, hvis du melder fra. Vedkommende vil så få en plads, hvis der er ledige pladser eller blive skrevet på venteliste, hvis der er fuldbooket.
Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et forhøjet no-show-gebyr på 250 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Deltagelse er gratis.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Værtsvirksomheden har tilgang til øl og vand, og Erhvervsklub Fyn sørger for øvrig forplejning, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.