Virksomhedsbesøg hos Kverneland

 Taarupstrandvej 25, 5300 Kerteminde   16. november 2022 
 kl. 16:00 - 18:30

Når maskinerne sendes af sted fra fabrikken i Kerteminde, så ender de fortrinsvis til græsarbejde hos mælkeproducenter i over 80 lande verden rundt.
Vi er inviteret indenfor hos den spændende virksomhed Kverneland Group Kerteminde AS, som med det overordnede tema ”LEAN” for besøget vil gøre os klogere på den rejse, de har været på i den proces.
 
De seneste 10 år har virksomheden været ejet af japanske Kubota med 42.000 medarbejdere. En koncern, der siden 2012 både har strømlinet den fynske maskinproducent på en lang række områder og har været med til at trække den i en grønnere retning.
Kubota er verdensmestre i produktion. Kverneland har altid været rigtigt gode til at producere, men der gik for lang tid, når det hele skulle kobles sammen. Den danske fabrik har over en årrække indført mange LEAN-principper fra Kubota-systemet. Derved reduceres tiden dramatisk fra en ordre på en maskine kommer ind til, at den er klar ude hos kunden. 
Samtidig ligger det i Kubotas DNA at minimere alt spild. Den japanske koncern bliver kaldt traktorernes Toyota. En betegnelse, der skyldes evnen til at skabe størst mulig værdi for kunderne med mindst muligt forbrug af ressourcer. Kverneland arbejder med det, som fra Kubotas side kaldes 3R: Reduce, reuse, recycle.
 
Kverneland Group Kerteminde leverede i det senest offentliggjorte regnskab (2020) et overskud før skat på 40 millioner kroner.

Praktiske oplysninger

Tilmeldingsfristen er onsdag den 9. november, kl. 12.00.
Der er en deltagerbegrænsning på 50 personer, og der kan deltage 2 personer per virksomhed.
Det er muligt at tage en gæst med til arrangementet.

Seneste frist for afbud er mandag den 14. november, kl. 12.00
Hvis du er tilmeldt og ikke kan deltage, så skal du melde fra, også selv om der er andre fra din virksomhed, der kunne være interesseret i at deltage. Dette af respekt for dem, der evt. står på venteliste. En kollega er velkommen til at tilmelde sig, hvis du melder fra. Vedkommende vil så få en plads, hvis der er ledige pladser eller blive skrevet på venteliste, hvis der er fuldbooket.

Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.
Der vil være et no show gebyr på 150; + moms ved afbud efter fristen og ved udeblivelse.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden turens start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 
Det er ikke tilladt at fotografere i produktionen hos Kverneland.
Virksomheden står med mad, så fortæl os på info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke spiser med – på forhånd tak!

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.