Virksomhedsbesøg hos LM Wind Power Technology Center / GE

 Vingen 1, 6640 Lunderskov   8. maj 2018 
 kl. 08:00 - 11:00

Producenten af verdens største vindmøllevinger LM Wind Power holder til i Lunderskov, men virksomheden er overtaget af mastodonten GE i 2017. GE, var indtil opkøbet, den eneste store producent af turbiner, som ikke havde egen vingeproduktion, og ved at integrere vinge- og turbine design regner GE med at kunne effektivisere deres turbiner, reducere energiprisen og give et boost til virksomhedens 9 milliarder dollars forretning indenfor vedvarende energi. 

LM Wind Power har leveret vindmøllevinger til ca 1/5 del af alle verdens vindmøller. Vi hører om virksomhedens historie og vingeproduktion i LM Wind Powers Brandcenter, men vi får også et spændende kig ind i vindtunnellen og testcenteret hos en virksomhed med ikke mindre end 669 patenter.

LM Wind Power har produceret mere end 195.000 vindmøllevinger siden 1978, hvilket svarer til omkring 84 GW installeret vindkraft og har dermed sparet kloden for 166 mio. tons CO2. Nu går man skridtet videre og vil også gøre koncernens egen produktion CO2-neutral fra 2018. Lene Mi Ran Kristiansen, Senior Manager, Communications & Sustainability, fortæller om hvorfor, og hvordan virksomheden vil opfylde det ambitiøse mål.

Diversitet er også et af Lenes yndlingsemner, som helt oplagt også hører ind under LM Wind Powers indsats for bæredygtighed og samfundsansvar. Lene har for nyligt medstiftet det danske hub af GE's Women's Network, som er et netværk, der skal inspirere, udfordre og promovere initiativer, der kan øge diversiteten i LM/GE. 

Så kom og indtag en lækker brunch med Erhvervsklub Fyn og se hardcore mølleproduktion og hør om bæredygtighedsindsatser indenfor C02-neutraulitet og mangfoldighed. 

Program

  • Kl. 8.00-8.15: Tjek ind med en kop kaffe/the og velkomst ved Erhvervsklub Fyn
  • Kl. 8.15-9.45: Rundvisning i Brandcenteret, vindtunnel og testcenter
  • Kl. 9.45-10.15: Pause med optankning af kaffe/the og brunch – netværk
  • Kl. 10.15-11.00: Lene Mi Ran Kristiansen, Senior Manager, Communications & Sustainability, holder indlæg om virksomheden og visionerne for fremtiden
  • Kl.11.00: Farvel

Praktiske oplysninger

Grundet stor interesse og få pladser til dette arrangement er der allerede fuldbooket, og det er ikke muligt at tilmelde sig. Du kan sende en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ønsker at komme på venteliste. Du vil ikke modtage nogen bekræftelse, og vi vil kun kontakte dig, hvis der mod forventning bliver ledige pladser.

Tilmelding senest mandag den 23. april kl. 12.00.

Deltagelse er gratis.

Afbud senest torsdag den 3. maj kl. 12.00. Ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms.

Der er en deltagerbegrænsning på 30 personer til arrangementet.

Fotografering er kun tilladt i Brandcenteret, hvilket nøje bedes overholdes!

Vi opfordrer til at arrangere samkørsel, og derfor sendes deltagerlisten ud snarest efter sidste tilmeldingsfrist.

Bemærk ang. navneskilte. Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.