Virksomhedsbesøg hos Micro Greens Danmark ApS

 Rudmevej 101, 5750 Ringe   7. september 2023 
 kl. 15:30

Nu inviterer Erhvervsklub Fyn indenfor hos en fantastisk spændende virksomhed, som har FN’s 17 verdensmål som deres bibel – Micro Greens Danmark i Ringe. 

Her anvender man de nyeste og mest sofistikerede teknologier og teknikker til at nedjustere vores klimaaftryk. Produkterne er 100% fri for pesticider og anvender op til 70-90% mindre vand end traditionelle landbrug. Derudover har man forkortet tiden fra dyrkning til høst samt transportlængden væsentligt. 

Der vil selvfølgelig blive mulighed for at se og smage nogle af de nye og spændende produkter.

Praktiske oplysninger

Arrangementsansvarlig John Pedersen:

  • Mail: johp@interacoustics.com
  • Telefon: 3024 1960

Der åbnes for tilmelding ca. en måned før afholdelse.
Tilmelding senest torsdag den 31. august, kl. 12.00.
Deltagelse er gratis.

Der er en deltagerbegrænsning på 35 personer, og det er derfor kun muligt at deltage med to personer per virksomhed. Der kan tages en gæst med til arrangementet.
Hvis du er tilmeldt og ikke kan deltage, så skal du melde fra, også selv om der er andre fra din virksomhed, der kunne være interesseret i at deltage. Dette af respekt for dem, der evt. står på venteliste. En kollega er velkommen til at tilmelde sig, hvis du melder fra. Vedkommende vil så få en plads, hvis der er ledige pladser eller blive skrevet på venteliste, hvis der er fuldbooket.
Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.

Sidste frist for afbud er tirsdag den 5. september, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Husk, at virksomheden står med mad, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.