Virksomhedsbesøg hos Tempur

 Holmelund 43, 5560 Aarup   28. marts 2023 
 kl. 16:30 - 19:30

TEMPUR inviterer på besøg ind i søvnens verden på fabrikken i Aarup.

Fabrikken der producerer TEMPUR produkter til mere end 92 lande hedder Danfoam og er datterselskab af Tempur Sealy International Inc. der har nogle af de mest anerkendte brands i sengebranchen.

TEMPURs omdrejningspunkt er dog mere end puder og madrasser.

Virksomheden har en vision om at forbedre nattesøvnen for flere mennesker hver eneste nat over hele verden, og derfor er det altoverskyggende emne for TEMPUR – Søvn.

Søvn er en fysiologisk nødvendighed og må ikke undervurderes, da det er helt essensielt for, at mennesket kan fungere. Gode vaner og viden omkring søvn er nøglen til at få den kvalitetssøvn som er en forudsætning for, at vi kan fungere i hverdagen, tænke klart, yde vores bedste og ikke mindst være den bedste version af os selv i forhold til familie, venner og kollegaer.

I forbindelse med arrangementet vil det være muligt at skrive sig på til en personlig søvnanalyse, så alle kan få konkrete råd til egen optimering af nattesøvnen.

Program

  • 16.30 – 17.00     Velkomst og introduktion til TEMPUR
  • 17.00 – 18.00     Fabriksrundvisning
  • 18.00 – 19.00     Introduktion til søvnens verden
  • 19.00 – 19.30     Let anretning og netværk

Praktiske oplysninger

Arrangementsansvarlig Gitte Stuhr Petersen:

  • Mail: gsp@sparkron.dk
  • Telefon: 2346 3310

BEMÆRK der er kort frist for tilmelding, som nu er åben. Tilmeldingsfristen er mandag den 13. marts, kl. 12.00.
Der er en deltagerbegrænsning på 40 personer i alt og maks 1 person per virksomhed.
Det er muligt at tage en gæst med til arrangementet.

Seneste frist for afbud er søndag den 26. marts, kl. 12.00 og skal ske fra hjemmesiden.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Hvis du er tilmeldt og ikke kan deltage, så skal du melde fra, også selv om der er andre fra din virksomhed, der kunne være interesseret i at deltage. Dette af respekt for dem, der evt. står på venteliste. En kollega er velkommen til at tilmelde sig, hvis du melder fra. Vedkommende vil så få en plads, hvis der er ledige pladser eller blive skrevet på venteliste, hvis der er fuldbooket.

Deltagelse er gratis.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Det er ikke tilladt at tage billeder til arrangementet.

Virksomheden vil være vært for forplejning og netværk, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.