Virksomhedsbesøg og golfspil

 Krengerupvej 27, 5620 Glamsbjerg   27. juni 2022 
 kl. 15:30 - 18:30

Tag med Erhvervsklub Fyn til Vestfyns Golfklubs smukke golfbane i de fynske bøgeskove og vær med på et anderledes virksomhedsbesøg.

Få et indblik i, hvordan man driver en golfklub og få del i den historie, som er med til at danne rammerne for klubben.

Dette kombinerer vi med selve golfdisciplinen, hvor både øvede og nybegyndere har mulighed for at prøve kræfter med selve golfspillet.

Program

Nærmere program følger.

Der er mulighed for at gå 9 huller, inden arrangementet begynder, for dem, der har et DGU kort. Mød op forud for arrangementet, og vær klar ved 1. tee kl. 12:00.
De sidste 9 huller kan man gå i forbindelse med selv arrangementets afslutning, således man når alle 18. huller.

Praktiske oplysninger

Tilmeldingsfristen er mandag den 20. juni, kl. 12.00.
Der er en deltagerbegrænsning på 60 personer, og der kan maks deltage 3 personer fra samme virksomhed.
Det er muligt at tage en gæst med til arrangementet.

Seneste frist for afbud er fredag den 24. juni, kl. 12.00.
Hvis du er tilmeldt og ikke kan deltage, så skal du melde fra, også selv om der er andre fra din virksomhed, der kunne være interesseret i at deltage. Dette af respekt for dem, der evt. står på venteliste. En kollega er velkommen til at tilmelde sig, hvis du melder fra. Vedkommende vil så få en plads, hvis der er ledige pladser eller blive skrevet på venteliste, hvis der er fuldbooket.
Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et forhøjet no-show-gebyr på 250 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Deltagelse er gratis.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Vestfyns Golfklub vil være vært for forplejning og netværk, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.