Virksomhedsbesøg hos JEROS A/S

 Nyborgvej 8, 5750 Ringe   24. november 2021 
 kl. 15:30 - 18:00

JEROS® inviterer indenfor bag murerne og giver mulighed for indsigt i, hvordan industrielle opvaskemaskiner til fødevareindustri, fastfood, bagerier, konditorier og meget mere produceres, samt hvordan firmaet har formået igennem sit mere end 55 års virke at være en betydelig leverandør til hele verdenen med en eksportandel på mere end 85%.
 
Virksomheden startede som et klassisk ”garageprojekt” med udvikling dengang af en pladerenser til at rense bageplader hos den almindelige bager til i dag at producere markedets største og mest fleksible løsning inden for fuldautomatiske pladerenseranlæg til eksempelvis Schulstad, Coop og Lagkagehuset, hvor flere tusinde bageplader skal renses hver dag.

I 70’erne kom også grovopvaskerne til produktsortimentet, og siden 90érne har JEROS leveret til samtlige McDonald’s restauranter herhjemme, samt flere stede i Europa og USA.

Også indenfor hygiejnekontrol har firmaet ekspanderet og fulgt med behovsudviklingen til i dag at kunne tilbyde en hel pallette af industrielle opvaskemaskiner og tilbehør, der afhjælper kompleksiteten af sikker hygiejne og samtidig minimerer og effektiviserer processen ude hos kunderne, og har flere prominente internationale fødevareproducenter på referencelisten, såsom Orkla, Arla, Nestlé m.fl.
 
Firmaet har godt 60 ansatte og er fortsat en familiejet/ ejerledet virksomhed.

Program

Nærmere information følger.

Praktiske oplysninger

Er du allerede tilmeldt arrangementet, som først var planlagt til den 25.3.2021, så er din tilmelding stadig gældende. Du kan altid gå ind og framelde dig ved at logge ind på din profil via hjemmesiden.

Tilmelding senest onsdag den 17. november kl. 12.00.
Der er en deltagerbegrænsning på 60 personer. Der er et maks på 3 personer per virksomhed, og det er muligt at tage en gæst med.

Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.

Deltagelse er gratis.

Sidste frist for afbud er mandag den 22. november, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.