Erhvervsklub Fyn Prisen

Om prisen

Hvem skal modtage Erhvervsklub Fyns enestående erhvervspris?

Den eftertragtede Erhvervsklub Fyn Pris uddeles hvert år til en fynsk virksomhed, som på deres unikke måde har været et exceptionelt forbillede for andre fynske virksomheder.

Modtageren er en virksomhed, som er gået forrest med en ekstraordinær indsats og har gjort en markant positiv og bæredygtig forskel. En indsats der, med fokus på innovation, vækst, social ansvarlighed og sund økonomi, har sat Fyn på verdenskortet.

Det er både bestyrelsens og medlemmernes indstillinger, som ligger til grund for, hvilke tre nominerede kandidater, som medlemmerne kan stemme om. Prisen er blevet uddelt siden 2002, og man kommer i fint selskab, hvis ens virksomhed indstilles til denne pris.

Erhvervsklub Fyn Erhvervsprisen er lavet af den fynske kunstner Jens Ingvard Hansen specielt til Erhvervsklub Fyn og man øjner Fyn i midten af den smukke skulptur.

VINDER AF ERHVERVSKLUB FYNS ERHVERVSPRIS I 2024 ER
Micro Greens Danmark ApS

De 3 nominerede virksomheder til prisen i 2024 var:

NORDIC GREENS for deres store nye satsning og udvikling af deres klimavenlige salatproduktion i det nye væksthus i Bellinge. Nordic Greens har udviklet et fuldautomatisk væksthus, hvor man kombinere kunstig intelligens med det traditionelle gartneri og landbrug.

HESEHUS der på deres vækstrejse, har stort fokus på deres ansatte, kultur og værdier. Hesehus’ kultur bæres på et stærkt, socialt sammenhold, hvor der løftes i flok. Med høj grad af mangfoldighed, værdsættes og udnyttes i høj grad den innovation og de nye idéer, der opstår i mødet mellem det globale og lokale.

Samt vinderen MICRO GREENS.

Vinderen Micro Greens

Micro Greens med ejerleder, vækstiværksætter og ikke mindst kok Alex Pichardt spidsen, har hovedsæde i Rudme udenfor Ringe på Fyn. Virksomheden er vokset på et år fra 8 til 38 ansatte og er en fantastisk spændende virksomhed, som har FN’s 17 verdensmål som deres bibel.

Her anvender man de nyeste og mest sofistikerede teknologier og teknikker til at nedjustere vores klimaaftryk. Produkterne er 100% fri for pesticider og anvender op til 70-90% mindre vand end traditionelle landbrug. Derudover har man forkortet tiden fra dyrkning til høst samt transportlængden væsentligt. 

Prisen blev overrakt til den årlige Nytårskur i Erhvervsklub Fyn, holdt i skønne rammer på Scandic Odense d. 6. februar 2024.

modtagere af prisen

2023 – KOMPAN A/S
2022 – Tasso A/S
2021 – Plus Pack A/S
2020 – Alfred Pedersen & Søn ApS
2019 – Gibotech
2018 – PRAKSIS Arkitekter
2017 – ITW-GSE AXA POWER ApS
2016 – Danoffice IT
2015 – Fynske Medier P/S
2014 – Jensen’s Food Group A/S
2013 – Carl Hansen & Søn A/S

2012 – Dinex A/S
2011 – Center for Robotteknologi
2010 – Odense Sport & Event A/S
2009 – Alumeco A/S
2008 – Daloon A/S
2007 – Svendborg Brakes A/S
2006 – Bilpriser A/S & Autocom A/S
2005 – Air Alpha A/S
2004 – Trio Line A/S
2003 – Odense Zoo
2002 – Gartnerisamarbejdet Living Colours