X
X

Erhvervsklub Fyn Prisen

Den populære og mediedækkede erhvervspris ”Erhvervsklub Fyn Prisen” uddeles hvert år til en fynsk virksomhed, som har været et exceptionelt forbillede for andre fynske virksomheder inden for vækst, forandring, nytænkning og gerne i et internationalt perspektiv. Prisen er blevet uddelt i over 15 år, og man kommer i fint selskab, hvis ens virksomhed indstilles til denne pris af bestyrelsen.

HVEM VINDER ERHVERVSKLUB FYN PRISEN 2019?

Erhvervsklub Fyns medlemmer har nomineret en række virksomheder, og ud fra de nominerede har bestyrelsen udvalgt tre kandidater, som medlemmerne har haft mulighed for at stemme om.

Resultatet af afstemningen offentliggøres på Erhvervsklub Fyns Generalforsamling tirsdag den 5. februar 2019.

De tre nominerede kandidater til Erhvervsklub Fyn Prisen 2019 nævnt i alfabetisk rækkefølge er:

Alfred Pedersen & Søn ApS

Alfred Pedersen & Søn ApS (Alfred & Katrines tomater) er nomineret, grundet den nytænkning og det store mod, de har udvist ved at investere et 3-cifret million beløb i medicinsk cannabis produktion. Der er internationalt perspektiv i investeringen, da man skal forhandle produkterne i Norden samt Tyskland. Man har kombineret en procesmæssig spidskompetence med produkter til en helt ny salgskanal og med totalt anderledes tilgang til afsætningen. Det fortjener opmærksomhed.

erhversnetvaerk-fyn-2
netvaerk-fyn-4

Gibotech A/S

Gibotech A/S er kendt for kvalitet og en af de førende virksomheder inden for kundetilpassede højteknologiske automationsanlæg til både industri og hospitaler. De har gennem årene leveret utallige maskiner og anlæg til vidt forskellige brancher, virksomheder og produktionsformer og formår at udvikle i tæt samspil med deres kunder. De nytænker og har en kreativ tilgang til løsninger på robotområdet, hvilket indtoget i sundhedssektoren med blandt andet automatiserede sterilcentraler og blodprøvesortering er et godt eksempel på.
Gibotech har en klar holdning til, at de er en fynsk virksomhed, de er i konstant vækst og udvikling år for år og beskæftiger stadig flere ansatte på matriklen i Odense. Seneste skud på stammen er etableringen af selskabet Sanovo Technology Robotics A/S, som skal være verdens førende leverandør af robotløsninger til æggeindustrien. I en tid hvor robotter fylder stadigt mere i fynsk erhvervsliv fortjener Gibotech og deres markante bidrag til udvikling af området en helt særlig opmærksomhed.

SCANGRIP A/S

Fra klassisk værktøj til højteknologisk LED-lys. I 1997 køber nuværende ejer Anders Borring SCANGRIP, som i 50 år havde været synonym med højkvalitets håndværktøj.
I årerne herefter ser han en række udfordringer omkring arbejdslys på autoværksteder og mange andre steder i industrien. Med sin innovative tilgang og passion for lys påbegynder Anders Borring i 2008 en strategisk transformation af virksomheden ved at gå ind i udviklingen af LED arbejdslys.
En stor kreativitet og nytænkning i produktudviklingen kombineret med målrettet markedsføring har på få år bragt SCANGRIP ind som en stor spiller på verdensmarkedet, og virksomheden er i dag Europas førende producent af LED arbejdslys. Succesen afspejler sig ligeledes i omsætningen, der forventes at runde 200 mio. i år, hvilket er en 5-dobling på 10 år.

netvaerk-fyn

I 2018 gik ErhvervsKlub Fyns erhvervspris til Praksis Arkitekter

I januar 2018 fik Praksis Arkitekter årets pris til Nytårskuren d. 9. januar.

Praksis Arkitekter tildeltes Erhvervsklub Fyn – Erhvervsprisen 2018 på baggrund af virksomhedens medvirken til berigelse af Danmarks arkitektoniske kulturarv og beviset på, at det er rigtigt succesfuldt at drive virksomhed i vandkanten af Fyn.

Praksis Arkitekter er specielle ved, at de måler deres succes og arbejdsglæde i løsning af opgaver, der er komplekse, og hvor andre gerne springer fra – eller henviser til dem. Ældre bevaringsværdige bygninger får de til at fremstå unikke ved sammensmeltning af nyt gedigent, bæredygtigt design med gammel historie. De er mestre i at vinde udbud og priser og en stolthed for Tåsinge og Fyn.

Tidligere modtagere af prisen er:

2017 - ITW-GSE AXA POWER ApS

2016 - Danoffice IT

2015 - Fynske Medier P/S

2014 - Jensen's Food Group A/S

2013 - Carl Hansen & Søn A/S

2012 - Dinex A/S

2011 - Center for Robotteknologi

2010 - Odense Sport & Event A/S

2009 - Alumeco A/S

2008 - Daloon A/S

2007 - Svendborg Brakes A/S

2006 - Bilpriser A/S & Autocom A/S

2005 - Air Alpha A/S

2004 - Trio Line A/S

2003 - Odense Zoo

2002 - Gartnerisamarbejdet Living Colours

erhversklubfynprisen2