X
X

Skriv din email-adresse (dit brugernavn) i feltet og klik på NULSTIL PASSWORD. Herefter får du tilsendt et link til nulstilling af password.

Virksomhedsbesøg hos KEN Hygiene Systems A/S

place
KEN Hygiene Systems A/S – Bøgebjergvej 60, 5672 Broby
calender
30 okt, 2018
time
kl. 15:30 – 18:30

KEN HYGIENE SYSTEMS har mere end 75 års erfaring inden for udvikling, produktion, salg og servicering af desinficerende vaskemaskiner, bækkenvaskere, laboratorieopvaskemaskiner og opvaskemaskiner til storkøkkener og til fødevare- og farmaceutisk industri. Virksomheden tilbyder et bredt program af standardløsninger, men udvikler også nøglefærdige specialløsninger eller totalløsninger efter kundernes behov.

Virksomheden har fornyligt udviklet en robot AL10 til automatiseret logistik på sterilcentraler. Det giver større fleksibilitet og frigør medarbejderne til andre opgaver, og letter hverdagen ved, at man undgår tunge løft og skubben rundt med racks og vogne. 

KEN HYGIENE SYSTEMS har ligeledes en af markedets stærkeste service-organisationer med mere end 70 serviceteknikere i Skandinavien kombineret med et team af back office support til internationale kunder. Kom og hør mere om denne spændende del af KEN HYGIENE SYSTEMS forretning, hvor du også får mulighed for at se robot og produktion.

Program

15:30  Velkommen
15:40  KEN’s historie v/ Stephan Holm, Sales & Export Manager
16:15  Rundvisning
17:00  Service i Danmark v/ Nikolaj Pave, Service Director
17:40  Let traktement
18:30  Tak for i dag

Praktiske oplysninger

Tilmelding senest tirsdag den 23. oktober kl. 12.00.
Der er en deltagerbegrænsning på 40 personer.
Deltagelse er gratis.

Sidste frist for afbud er søndag den 28. oktober, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Vedr. parkering: Der er få pladser på skråparkeringen foran bygningen, men masser af pladser inde bagved og ved siden af bygningen. Pas på ikke at holde i vejen for eventuelle lastbiler, der skal ind og ud.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Husk, at virksomheden står med mad, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Hvis der ingen TILMELD-knap er betyder det at arrangementet er fuldt-booket.
For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.