X
X

Skriv din email-adresse (dit brugernavn) i feltet og klik på NULSTIL PASSWORD. Herefter får du tilsendt et link til nulstilling af password.

Fra skurvogn til politiskole

place
Mobilhouse – Amerikavej 1, 7000 Fredericia
calender
13 jun, 2019
time
kl. 15:30 – 18:00

Mobilhouse er gået fra i 1961 at være en lille skurvognsproducent til i dag også at være en betydende producent af flytbare modulenheder til studiebyer, kontormiljøer, institutioner og meget andet.

Få den spændende historie om virksomhedens udvikling og udfordringer og se den store udendørsudstilling med flotte moduler til mange formål.

Program

15.30 Velkomst ved Kurt Larsen fra Erhvervsklub Fyn
15.40 Velkomst og intro til virksomhedens historie ved CEO Benny Møller og salgskonsulent Søren Holdt (der serveres kaffe og en småkage) 
16.10 Rundvisning (i to hold anført af Søren og Benny)
16.50 Fortsat indlæg om virksomhedens udvikling/udfordringer samt evt. tanker omkring fremtiden for virksomheden og branchen 
17.30 Forplejning og netværk
18.00 Tak for i dag

Praktiske oplysninger

Tilmelding senest torsdag den 6. juni.
Der er en deltagerbegrænsning på 45 personer.
Deltagelse er gratis.

Sidste frist for afbud er tirsdag den 11. juni, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Parkering foran hovedkontoret.

Husk, at virksomheden står med mad, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Hvis der ingen TILMELD-knap er betyder det at arrangementet er fuldt-booket.
For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.