X
X

Skriv din email-adresse (dit brugernavn) i feltet og klik på NULSTIL PASSWORD. Herefter får du tilsendt et link til nulstilling af password.

Arrangementet flyttes til 2021 – Tag med på landet og besøg Torup Bakkegaard

place
Torup Bakkegaard og Orelund I/S – Middelfartvej 105, 5610 Assens
calender
11 jun, 2020
time
kl. 15:30 – 18:00

Grundet Covid-19 situationen ønsker Torup Bakkegaard ikke at afvikle dette arrangement uanset, om der lempes på størrelsen af forsamlinger.
I samråd med Torup Bakkegaard er det derfor besluttet at aflyse arrangementet og flytte det til 2021, hvor vi glæder os til at gennemføre et lignende arrangement.


Tag med på landet og besøg Torup Bakkegaard og hør om, hvordan det, som i 1963 startede med en aspargesproduktion på 4 ha og lidt stalddørssalg af asparges, har udviklet sig til en af landets største producenter af grøntsager, hvor der nu dyrkes grøntsager på 1.200 ha.

Foruden dette omfatter virksomheden også en stor og velassorteret gårdbutik med stort udvalg af grøntsager, økologisk kød mv., og på virksomhedens anden gård Orelund er der tillige et stutteri med islandske heste.

Virksomheden er i fuld gang med at konvertere en stor del af produktionen til økologiske produkter, og i højsæsonen beskæftiger man ca. 300 medarbejdere, hvoraf størstedelen er sæsonarbejdere fra østeuropæiske lande fortrinsvis Rumænien og Slovakiet.

Program

Nærmere program følger.

Praktiske oplysninger

ARRANGEMENTET FLYTTES TIL 2021!
Der er en deltagerbegrænsning på 50 personer, og der kan maks deltage to personer fra samme virksomhed.
Det er muligt at tage en gæst med til arrangementet.

Hvis du er tilmeldt og ikke kan deltage, så skal du melde fra, også selv om der er andre fra din virksomhed, der kunne være interesseret i at deltage. Dette af respekt for dem, der evt. står på venteliste. En kollega er velkommen til at tilmelde sig, hvis du melder fra. Vedkommende vil så få en plads, hvis der er ledige pladser eller blive skrevet på venteliste, hvis der er fuldbooket.
Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.

Deltagelse er gratis.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Erhvervsklub Fyn bestiller mad hos arrangøren, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Hvis der ingen TILMELD-knap er, betyder det, at arrangementet enten ikke er åbent for tilmelding, at der er lukket for tilmelding, eller at der ikke er flere ledige pladser.
For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.