FAYARD – mere end en værftsvirksomhed

 Kystvejen 100, 5330 Munkebo   27. februar 2019 
 kl. 15:30 - 18:00

FAYARD er meget mere end bare en værftsvirksomhed. Her håndteres projektstyring i stor stil med mange forskellige interessenter hos både kunder, myndigheder og lokale aktører. 

Vi får en ”virtuel” tur rundt om FAYARDs aktiviteter, som ud over løsninger til skibsvedligehold- og ombygning også omfatter miljørigtige konceptløsninger, samarbejde med uddannelsesinstitutioner og forskningprojekter i EU regi m.fl. 

Så, hvis du går og tror, at FAYARD bare handler om at slibe, svejse og male skibe, så deltag i dette spændende møde og oplev, at der sker så meget mere end det…. Og hvor kompleks en verden, det er at agere i, som værft. Hvorfor vælger udenlandske redere at bruge et værft i Danmark? Hvad gør FAYARD konkurrencedygtig? 

Dette og meget andet kan du få svar på denne eftermiddag, så gå ikke glip af denne mulighed for at forstå, hvad der rører sig ”under overfladen” og bag facaden.

Program

15.30 Velkomst v. Erhvervsklub Fyn
15.40 Velkomst og indlæg omkring virksomhedens udvikling og aktiviteter, som ikke lige er synlige for alle
16.15 Pause / networking
16.30 Fortsat indlæg om virksomhedens udvikling og udfordringer samt tanker omkring fremtiden for virksomheden og branchen
17.30 Forplejning og netværk
18.00 Tak for i dag

Praktiske oplysninger

Tilmelding senest onsdag den 20. februar kl. 12.00.
Der er en deltagerbegrænsning på 60 personer.
Deltagelse er gratis.

Sidste frist for afbud er mandag den 25. februar, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Særlige forhold ift mødested: Parkering foran området. Opsamling og registrering ved gate 10 min før programstart, altså kl. 15.20 senest. I fælles trop til konferencerummet. 

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Husk, at virksomheden står med mad, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.