Netværksarrangement med Hans Engell

 Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV   4. april 2022 
 kl. 17:00

Alle gode gange tre!
Vi har prøvet til i 2020 og i 2021, og nu prøver vi til igen og gentager successen fra 2018 og 19 med et fælles netværksarrangement sammen med ErhvervsKvinder Fyn.

Det bliver en af Danmarks mest anerkendte politiske kommentatorer, der indtager scenen.

I over 40 år har Hans Engell fulgt livet på Christiansborg på tætteste hold – mange år som toppolitiker og medlem af regeringens inderkreds. Og i dag tæt på som anerkendt politisk kommentator og med et kildenet som få.  
Få ved mere om dansk politik bag kulissen end Hans Engell. Og så har han lune og humor. Politik skal ikke være kedeligt og indforstået. 

Før og efter det spændende foredrag er der rig mulighed for at nyde lækre forfriskninger til ganen i selskab med en rigtig stor del af det fynske erhvervsliv. Ved netop at afholde arrangementer med deltagelse ud over Erhvervsklub Fyns egen medlemskreds møder du med sikkerhed nogen, du ikke har mødt før.

Program

17:00   Ankomst og tjek ind. Der serveres en forfriskning til at opstarte netværksdelen på
17:30   "Et unikt indblik i dansk politik bag kulissen" – foredrag ved politisk kommentator Hans Engell
19:00   ErhvervsKvinder Fyn og Erhvervsklub Fyn er vært ved et lækkert traktement med meget mere tid til netværk
ca. kl. 20:00   Tak for i dag

Praktiske oplysninger

Tilmelding senest mandag den 28. marts, kl.12.00.
Der er en deltagerbegrænsning på 50 medlemmer fra Erhvervsklub Fyn. Deltagelse er gratis.
Hvis Erhvervsklub Fyn mod forventning skulle få flere pladser end de 50, så tildeles disse fra ventelisten i den rækkefølge oprettelsen er sket.
Det er kun muligt at deltage med to personer per virksomhed, og der kan ikke tages gæster med til arrangementet.
Hvis du er tilmeldt og ikke kan deltage, så skal du melde fra, også selv om der er andre fra din virksomhed, der kunne være interesseret i at deltage. Dette af respekt for dem, der evt. står på venteliste. En kollega er velkommen til at tilmelde sig, hvis du melder fra. Vedkommende vil så få en plads, hvis der er ledige pladser eller blive skrevet på venteliste, hvis der er fuldbooket.
Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.

Sidste frist for afbud er fredag den 1. april, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et forhøjet no-show-gebyr på 250 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden arrangementets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Husk, at Erhvervsklub Fyn betaler for mad, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med. 

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.