Netværksarrangement

 Østre Havnevej 2, 4. sal, 5700 Svendborg   12. juni 2024 
 kl. 14:00 - 20:00

Træd ind i en verden af netværk og opdag, hvordan vi kan omdanne forretningsforbindelser til dybt forankrede relationer. Velkommen til vores sommerarrangement som vi har valgt at kalde "Netværksmødet: Facilitering af Succes". En eftermiddag dedikeret til at udforske og styrke de professionelle bånd, der udgør kernen i Erhvervsklub Fyn.

Vi erkender, at i erhvervslivet er det ikke blot hvad du ved, men også hvem du kender, der gør en forskel. Derfor inviterer vi dig til at deltage i denne unikke begivenhed, hvor vi går ud over traditionelle forretningsstrategier og fokuserer på at opbygge bæredygtige relationer. Det er en investering i mennersker og relationer, der former vores professionelle fremtid.

Under temaet "Facilitering af Netværk" vi vi udforske kunsten at etablere og vedligeholde relationer i erhvervslivet. Vores mål er at skabe en eftermiddag, hvor du ikke blot deltager, men virkelig engagerer dig i meningsfyldte samtaler. Sammen vil vi udforske, hvordan vi kan styrke vores tilhørsforhold i Erhvervsklub Fyn og andre netværk og du vil opleve en eftermiddag, hvor mennesket er i fokus og hvor relationer er nøglen til fremtidig succes.

Efter en spændende eftermiddag, vil dagen blive afsluttet med lækker 2-retters menu (incl. drikkevarer) på Hotel Svendborg, så alle indtryk fra dagen kan blive evalueret. Tilmeld dig og vær med til at forme morgendagens erhvervslandskab gemmen stærke og varige forbindelser.

Program

  • 14.00 – 14.15   Registrering
  • 14.15 – 15.15   Indlæg om "Facilitering af Netværk"
  • 15.15 – 15.45   Pause med kaffe og kage
  • 15.45 – 17.15   Proces med blanding af indlæg og gruppearbejde
  • 17.15 – 17.30   Afrundning
  • 18.00 –             Hotel Svendborg – 2-retters menu

Praktiske oplysninger

Arrangementsansvarlig: Torben Christensen

  • Tlf: 2014 3976
  • Mail: tc@targetheadhunting.com

Tilmelding: 
Der åbnes for tilmelding d. 12. maj kl. 12.00. Deltagelse vil koste 150,- + moms
Sidste frist for afbud er d. 3. juni kl. 12.00.

Der er en deltagerbegrænsning på 40 personer i alt og 1 deltager pr. virksomhed.
Det er muligt at tage en gæst med til arrangementet.

Al tilmelding og afmelding foregår på www.erhvervsklubfyn.dk. Ved senere afbud eller ved udeblivelse, fastholdes det opkrævede deltagergebyr.

Parkering: der er rigelig med parkeringsmuligheder ved virksomheden. Parkeringsinformation bliver fremsendt i forbindelse med deltagerliste
Der bliver bestilt bord på Hotel Svendborg, så send en mail til den arrangementsansvarlige, hvis du ikke bliver og spiser med.

Bemærk ang. navneskilte:
Husk at tage dit navneskilt på ved besøgets start, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.