Virksomhedsbesøg hos Assens Forsyning

 Forsyningsparken 2, 5610 Assens   15. august 2023 
 kl. 15:30

Assens Forsyning A/S er trådt ind i en ny æra med en ny højteknologisk og energieffektiv Forsyningspark samt et nyt domicil ved Fåborgvej/Egebjergvej i den sydøstlige udkant af Assens by. Her samles alle vandrelaterede aktiviteter med nyt vandværk, nyt fælles renseanlæg for hele Assens Kommune, biogasanlæg, kontrolcenter og administration samt værksted og lager. Den samlede Forsyningspark fylder færdigbygget 7,5 hektar (75.000 m2) svarende til mere end ti fodboldbaner. 

Visionen for Forsyningsparken er at skabe Danmarks mest moderne og effektive anlæg, der går forrest inden for håndtering af drikkevand samt rensning af spildevand. 

Det topmoderne anlæg skal udvikle og arbejde med de nyeste teknologier og dermed både være et lokalt og globalt fyrtårn inden for vandteknologi. 

Nu får du muligheden for at komme med indenfor og både se og høre mere om dette særdeles spændende projekt, der i den grad har fået Assens Kommune på det miljømæssige landkort.

Praktiske oplysninger

Arrangementsansvarlig John Pedersen:

  • Mail: johp@interacoustics.com
  • Telefon: 3024 1960

Der åbnes for tilmelding i midten af juni.
Tilmelding senest tirsdag den 8. august, kl. 12.00.
Deltagelse er gratis.

Der er en deltagerbegrænsning på 45 personer, og det er kun muligt at deltage med to medarbejdere per virksomhed. Der kan tages en gæst med til arrangementet.
Hvis du er tilmeldt og ikke kan deltage, så skal du melde fra, også selv om der er andre fra din virksomhed, der kunne være interesseret i at deltage. Dette af respekt for dem, der evt. står på venteliste. En kollega er velkommen til at tilmelde sig, hvis du melder fra. Vedkommende vil så få en plads, hvis der er ledige pladser eller blive skrevet på venteliste, hvis der er fuldbooket.
Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.

Sidste frist for afbud er søndag den 13. august, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Husk, at virksomheden står med mad, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.