Virksomhedsbesøg hos Hymatik Aps

 Hvidkærvej 27A, 5250 Odense SV   29. marts 2022 
 kl. 16:00 - 18:30

Vi skal på virksomhedsbesøg hos Hymatik ApS (tidl. Rasm. Holbeck Hydraulik ApS) og høre om deres digitalisering af virksomheden.

Hymatik er en certificeret distributør af mærket Parker Hannifin med en tilhørende certificeret ParkerStore, som består af butik/lager samt værkstedsfaciliteter til både ad-hoc og serieproduktion af hydraulikslanger.

Firmanavnet Rasmus Holbeck er især kendt på Fyn, fordi forretningen har eksisteret siden 1830. I mange år var det Fyns største grossist med salg af stål, VVS og tekniske artikler herunder hydraulik og pneumatik.
 
For den fynske grossist skal en ny it-platform bane vejen for ny vækst. En af de største udfordringer har været at finde tiden til at udvikle.
Få Hymatiks trick til at udvikle sideløbende med kravene til driften.

Historien om Rasmus Holbeck Hydraulik er en historie om den teknologiske omstilling, der sker mange steder i dansk erhvervsliv lige nu, og som ikke længere kun handler om at sætte strøm til eksisterende processer, men om at plukke de nye teknologier ned fra hylderne, bruge den digitale forestillingsevne og udvikle nye koncepter og forretningsmodeller.
 
I tilfældet med Hymatik er kernekompetencen bla. hydraulik-komponenter fra den amerikanske gigant Parker Hannifin. Det er netop oven på den viden, at den nye digitale løsning bygges op.

Program

  • 16:00: Velkommen ved Erhvervsklub Fyn, Manuel Kehrer
  • 16:15: Overtagelsen af Rasm. Holbeck Hydraulik ved Michael Harder
  • 16:30: Rundvisning med fortælling om Hymatiks forretning
  • 17:15: Hymatiks digitale omstillingproces
  • 17:45: Let traktement
  • 18:30: Tak for i dag

Praktiske oplysninger

Tilmelding senest tirsdag den 22. marts kl. 12.00.
Deltagelse er gratis.
Der er en deltagerbegrænsning på 30 personer, og der kan derfor kun deltage 1 person per virksomhed, og det er ikke muligt for medlemsvirksomheder at tage en gæst med til arrangementet.
Hvis du er tilmeldt og ikke kan deltage, så skal du melde fra, også selv om der er andre fra din virksomhed, der kunne være interesseret i at deltage. Dette af respekt for dem, der evt. står på venteliste. 

Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.

Sidste frist for afbud er søndag den 27. marts, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Husk, at virksomheden står med mad, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.