Virksomhedsbesøg hos MHI Vestas Offshore Wind

 Kystvejen 100, 5330 Munkebo   22. maj 2018 
 kl. 15:00 - 18:00

MHI Vestas Offshore Wind er et 50/50 joint venture samarbejde mellem Vestas Wind Systems og Mitsubishi Heavy Industries (MHI). Virksomheden designer, producerer, installerer og servicerer vindmøller til offshore industrien. Målsætningen er bæredygtig værdiskabelse gennem offshore vindenergi opnået ved omkostningseffektivt at øge vindmøllers energiproduktion.

Virksomheden producerer naceller til V164-vindmøller, der i øjeblikket er verdens største seriefremstillede havvindmølle. Selve nacellen er på størrelse med en lille lejlighed og vingernes samlede diameter i rotation er større end London eye. Når i drift vil en enkelt af disse giganter producere strøm nok til at dække strømbehovet for 8.300 husstande i ét år.

MHI Vestas Offshore Wind har været en innovatør indenfor offshore vindenergi siden 2014 godt guided af de grundlæggende principper samarbejde, tillid, teknologi og forpligtelse.

Nacelle-fabrikken ligger på Lindø, hvor nacellerne fragtes direkte fra produktionslinjen til skib, så al vejtransport er elimineret. Fabrikken består af en produktionslinje på cirka 15.000m2 og en lagerbygning på cirka 10.000m2. I alt arbejder der 460 medarbejdere, heraf cirka 359 i produktionen og 101 i administrationen.

Program

  • Kl. 15.00: Ankomst ved hovedindgangen
  • Kl. 15.15-15.30: Erhvervsklub Fyn byder velkommen
  • Kl. 15.30-15.45: Velkommen og introduktion til rundturen ved MVOW – MHI Vestas Offshore Wind
  • Kl. 15.45-17.00: Rundtur
  • Kl. 17.00-17.30: Præsentation af virksomheden
  • Kl. 17.30-18.00: Sandwich og networking
  • Kl.18.00: Farvel

Praktiske oplysninger

Grundet stor interesse og yderst få pladser til dette arrangement er der allerede fuldbooket på første dag, og det er ikke muligt at tilmelde sig. Du kan sende en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ønsker at komme på venteliste. Du vil ikke modtage nogen bekræftelse, og vi vil kun kontakte dig, hvis der mod forventning bliver ledige pladser.

Bindende tilmelding senest tirsdag den 8. maj kl. 12.00.

Deltagelse er gratis.

OBS! Dette arrangement vil hurtigt blive fuldbooket, da der er en deltagerbegrænsning på kun 20 deltagere efter ”først til mølle”-princippet. Maks. 2 deltagere per virksomhed. Det er ikke muligt at medtage gæster til dette arrangement.

Ved afbud efter 8. maj, kl. 12.00 og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

I skal ud over det fulde navn også opgive jeres skostørrelse!– skriv skostørrelse direkte efter navnet i feltet for navn! Det er vigtigt, så MHI Vestas Offshore Wind kan stille sikkerhedssko frem i passende størrelser. Skriv gerne, hvis du medtager egne sikkerhedssko.

Vi skal også bære hjelme, sikkerhedsbriller og veste under besøget, og det indskærpes nøje, at besøgene skal følge alle instruktioner under rundgang.

Fotografering er ikke tilladt, og ingen observationer og informationer, du har fået under besøget, må deles med andre personer!

Ved ankomst til hovedindgangen ved Lindø vil Jens Løvstrøm fra Erhvervsklub Fyn tage imod dig og registrere din ankomst. Kontaktperson fra MHI Vestas er Lykke Bjerrum Spillehus (telefon 88379437).

Jens vil samle alle deltagere ved porten, så alle går samlet ned til fabrikken. Det er ikke muligt at komme ind senere. Dette for at sikre overholdelse af industriparkens sikkerhedsregler om, at man skal gå i samlet flok og direkte fra destination A til B.

Du finder MHI Vestas Offshore Wind på Lindø Industripark her:Link to Google Maps

Følg nedenstående oversigt over området ved Lindø Industripark for at se, hvor du kan parkere, og hvor du skal henvende dig ved ankomst. Det er kun muligt at parkere på det store parkeringsområde til højre. Hvis en af de nummererede parkeringspladser bruges uden tilladelse, vil der blive udstedt parkeringsbøde.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.