Virksomhedsbesøg på Rynkeby Maskinfabrik A/S

 Rynkebyvej 238, 5350 Rynkeby   26. april 2023 
 kl. 15:30 - 18:30

Virksomhedsbesøg hos Rynkeby Maskinfabrik A/S

Rynkebyvej 238, 5350 Rynkeby

26. april 2023  kl. 15:30

Der er åbent for tilmelding!

Rynkeby Maskinfabrik inviterer Erhvervsklub Fyn indenfor til en spændende eftermiddag i virksomheden, som blev grundlagt tilbage i 1895 af Jakob Rasmussen. I virksomhedens begyndelse producerede man bl.a. tærskeværker, halmpressere og andre landbrugsmaskiner, hvortil virksomheden bl.a. havde eget snedkeri til at fremstille trædele til maskinerne. 

Siden er der sket meget, og heldigvis har virksomheden løbende udviklet sig sammen med kunderne og igennem de seneste 15-20 år specialiseret sig indenfor kompetencekrævende spåntagning, i højt legerede materialer med store krav til tolerancer og dokumentation. 

Virksomhedens værdier rækker tilbage til grundlæggeren, hvor der konstant er fokus på at udvikle sig i kundernes retning, hvorfor der netop er igangsat 2 store investeringer i 1. kvartal 2023, som man vil kunne opleve denne eftermiddag.

I dag udgøres virksomheden af 45-50 specialiserede medarbejdere, som betjener højt avancerede CNC-maskiner indenfor drejning, fræsning, rundslibning og 3D måling. Virksomheden lægger stor vægt på deres sociale ansvar, herigennem en lang og stolt tradition for lærlinge og plads til medarbejdere med specielle vilkår. Organisationen er flad, og der er en stor grad af medarbejderinvolvering bl.a. igennem diverse udviklingsprojekter med kunderne, forbedringstavlemøder mv., som tillige skal understøtte en god trivsel og høj medarbejdertilfredshed.  

Praktiske oplysninger

Arrangementsansvarlig Michael Habæk Mortensen:

Der åbnes for tilmelding fredag den 24. marts.
Tilmeldingsfristen er onsdag den 19. april, kl. 12.00.
Der er en deltagerbegrænsning på 40 personer i alt og 2 deltagere per virksomhed.
Det er muligt at tage en gæst med til arrangementet.

Seneste frist for afbud er mandag den 24. april, kl. 12.00.
Hvis du er tilmeldt og ikke kan deltage, så skal du melde fra, også selv om der er andre fra din virksomhed, der kunne være interesseret i at deltage. Dette af respekt for dem, der evt. står på venteliste. En kollega er velkommen til at tilmelde sig, hvis du melder fra. Vedkommende vil så få en plads, hvis der er ledige pladser eller blive skrevet på venteliste, hvis der er fuldbooket.

Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Deltagelse er gratis.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Virksomheden vil være vært for forplejning og netværk, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.