Virtuelt Match Making arrangement med SDU

 ,    4. marts 2021 
 kl. 16:00 - 17:00

SDU inviterer til et online virksomhedsbesøg, hvor du i løbet af en time får indblik i SDU som uddannelsesinstitution.

Der vil være fokus på de forskellige samarbejdsmuligheder, og hvordan I som virksomhed kan have gavn af at samarbejde med studerende.

SDU vil invitere en virksomhedsrepræsentant, der vil berette om sine erfaringer med studerende.

Oprindeligt ville vi have afholdt et fysisk Match Making arrangement på denne dato 4. marts, men på grund af Corona-restriktioner på SDU er vi blevet nødsaget til at flytte det fysiske arrangement til torsdag den 6. maj 2020, og i stedet "varme op" med dette indledende virtuelle møde, der er åbent for alle interesserede.

Se nærmere information om det fysiske arrangement her.

Det anbefales, at deltagere, der gerne vil deltage på SDU den 6. maj også deltager i dette indledende virtuelle møde, men det er ikke et krav.

Program

Programmet for dagen samt link til onlinemødet tilsendes direkte til tilmeldte deltagere, ca. en uge inden arrangementet. 

Praktiske oplysninger

Arrangement er åbent for alle interesserede medlemsvirksomheder i Erhvervsklub Fyn.
Invitér gerne dine kolleger, men husk, at de skal være oprettet som medarbejder under jeres virksomhedsmedlemskab. Det kan jeres udvalgte kontaktperson sørge for ved indlogning på hjemmesiden.
En medarbejder/kollega er IKKE en gæst, men skal deltage som medarbejder. Der er ingen begrænsninger på, hvor mange   I kan deltage i dette arrangement.

Det er muligt at invitere gæster med til dette virtuelle virksomhedsbesøg. Gæster, der endnu ikke er medlem af Erhvervsklub, men som har en interesse i emnet og i at se Erhvervsklub Fyn an.

Tilmelding senest tirsdag den 23. februar, kl. 12.00.

Deltagelse er gratis. 

Sidste frist for afbud er tirsdag den 2. marts, kl. 12.00.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.