Heldagstur til Femern

   – ,    

 9. oktober 2024   kl. 08:00 - 18:30

 

Først del af turen går til Rødbyhavn. Træd ind i fremtidens infrastrukturelle mesterværk! Dyk ned i hjertet af Rødbyhavn, hvor en imponerende udstilling venter på at afsløre hemmelighederne bag byggeriet af den 18 kilometer lange tunnel, der vil forbinde regionerne som aldrig før.

I denne enestående udstillng bliver du inviteret til at opleve det massive arbejde, der forvandler landskabet, og som banebrydende definerer regionen. Tag på opdagelse gennem billeder, modeller og film, der tilsammen skaber en næsten håndgribelig oplevelse af det epise i ingeniørarbejde, der udfolder sig i centrum af Rødbyhavn. Forhåbentlig tillader forholdene på byggepladsen også til en rundvisning så vi kommer helt tæt på processen.

Gør dig klar til at blive inspireret, informeret og engageret i fremtiden, når vi åbner dørene til denne unikke mulighed for at komme tættere på byggeriets magi.

Program

  • Afgang fra Odense fra morgenstunden
  • Til Rødbyhavn via færgen Spodsbjerg – Taars
  • Femern – Udstilling og forhåbentlig besøg på byggepladsen
  • Frokost
  • Hjemrejse via Storebælt (Der arbejds på et virksomhedsbesøg)
  • Ankomst Odense forventeligt ved 18 tiden

Praktiske oplysninger

Arrangementsansvarlig: Torben Christensen

Tilmelding: 
Der åbnes for bindende tilmelding ca 1½ måned før. Deltagelsesgebyr 200 kr + moms
Sidste frist for afbud er d. 1. oktober, kl. 12.00.

Der er en deltagerbegrænsning på 40 personer i alt og 2 deltager pr. virksomhed.
Det er muligt at tage en gæst med til arrangementet.

Al tilmelding og afmelding foregår på www.erhvervsklubfyn.dk. Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves dog et no-show-gebyr på 200 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr, uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte:
Husk at tage dit navneskilt på ved besøgets start, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Hvis der ingen TILMELD-knap er, betyder det, at arrangementet enten ikke er åbent for tilmelding, at der er lukket for tilmelding, eller at der ikke er flere ledige pladser.


For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.