Universal Robots

 Universal Robots  – Energivej 25, 5260 Odense S   

 27. november 2024   kl. 15:30 - 18:30

 

Odense er etableret som en globalt anerkendt robotklynge, og det er hjemsted for nogle af de mest innovative robotteknologier og virksomheder i verden. Med en imponerende koncentration af robotvirksomheder og forskningsinstitutioner er Odense blevet epicentret for udviklingen inden for robotteknologi. 

Derfor er vi meget glade for at kunne invitere til dette arrangement hos Universal Robots (UR) i det nye hovedkontor, som kommer til at danne ramme om arrangementet.  

UR er grundlagt i 2005 og har siden arbejdet målrettet på at gøre en forskel. Universal Robots om mere end blot automatisering. Det handler om at ændre, hvordan mennesker arbejder og lever over hele verden ved at reducere belastningen ved repetitive opgaver. 

Cobots er omkostningseffektive, fleksible, sikre og brugervenlige kollaborative robotter, der arbejder tæt sammen med mennesker i produktionsmiljøer. De letanvendelige, avancerede robotarme anvendes af virksomheder og organisationer af alle størrelser.  

Universal Robots åbner dørene i deres helt nybyggede hovedkontor og inviterer indenfor, så vi kan høre om historien, visionen og hverdagen.  

Program

 • 15.30 – 16.15 Velkommen – og præsentation af Universal Robots 
  Vi begynder med en dybdegående præsentation af Universal Robots, hvor I vil få indblik i, hvem UR er som virksomhed, den spændende historie, og hvordan produktionen drives. Denne del vil give os en solid forståelse af URs kerneværdier og mål. 
   
 • 16.15 – 17.45 Rundtur i produktionen
  Efter præsentationen inviteres vi med på en eksklusiv rundtur i produktion, hvor en medarbejder tilknyttet produktionen viser rundt. Vi får mulighed for at se produktionen fra start til slut og stille spørgsmål undervejs. Dette er en enestående chance for at lære om produktionsprocesser og teknologi. 
   
 • 17.15 – 18.30 Let traktement og netværk
  Efter rundturen inviterer Universal Robots på uformel networking og byder os på lidt at spise og drikke. 

Praktiske oplysninger

Arrangementsansvarlig: Gitte Glibstrup

Tilmelding: 
Der åbnes for tilmelding d. 28. oktober kl. 12.00. Deltagelse er gratis.
Sidste frist for afbud er 25. november kl. 12.00.

Der er en deltagerbegrænsning på 50 personer i alt og 2 deltagere pr. virksomhed.
Det er muligt at tage en gæst med til arrangementet.

Al tilmelding og afmelding foregår på www.erhvervsklubfyn.dk. Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves dog et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr, uanset anledning til afbud og fravær.

Virksomheden står med mad, så send en mail til den arrangementsansvarlige, hvis du ikke bliver og spiser med.

Bemærk ang. navneskilte:
Husk at tage dit navneskilt på ved besøgets start, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Hvis der ingen TILMELD-knap er, betyder det, at arrangementet enten ikke er åbent for tilmelding, at der er lukket for tilmelding, eller at der ikke er flere ledige pladser.


For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.