Digitalt foredrag “FRA DIGITALT POTENTIALE TIL DIGITAL VINDER”

 ,    22. april 2021 
 kl. 16:45 - 18:00

Vi tager fat på et højaktuelt emne for alle virksomheder med det virtuelle LIVE foredrag "FRA DIGITALT POTENTIALE TIL DIGITAL VINDER".
 
Under corona perioden blev det digitale en nødløsning, der for nogle viste sig at virke fint i det, der i første omgang kunne kaldes en spurt, men som viste sig at være en marathon.
Next level for mange er at træffe kloge beslutninger om, hvornår det digitale er en erstatning for det fysiske møde. Hvornår det digitale er en erstatning for mennesker – eks. robotter, men også, hvordan det digitale på lang sigt kan være et digitalt spejl på noget fysisk. 

De virksomheder, der i forvejen ikke er digitaliseret, får måske slet ikke udviklet en holdbar digital løsning, og det kan give store problemer.

På foredraget gennemgår Lykke Møller Kristensen, journalist og forfatter med fokus på digital kultur, adfærd og kommunikation, en modenhedsskala og udfordrer idéen om, hvad der kan flyttes over digitalt uden at være skabt som noget digitalt.

Foredraget er løsningsorienteret, uanset om det er nye salgsprocesser, kodeks for digitale møder og arbejdstid eller idéer til digital organisering, der er behov for.

Du vil få mulighed for at stille spørgsmål til Lykke, og vil desuden få adgang til nogle digitale redskaber, som kan bruges i din virksomheds digitale rejse.

Praktiske oplysninger

Foredraget ligger i forlængelse af Erhvervsklub Fyns generalforsamling, men er et selvstændigt event. 

Tilmelding senest tirsdag den 20. april kl. 12.00.

Deltagelse er gratis. 
Der er ingen deltagerbegrænsning per virksomhed, så alle medarbejdere, der er registreret som medarbejder under virksomhedens medlemskab, kan tilmelde sig.
Medarbejdere fra medlemsvirksomheder må også dele deres tilsendte link indenfor virksomheden, hvis det er enklere for virksomheden i forhold til, at alle medarbejdere skal tilmelde sig individuelt.
Medarbejdere fra medlemsvirksomheder kan invitere og tilmelde gæster (personer, som ikke arbejder i virksomheden), som så får eget link tilsendt. Gæster skal tilmeldes!

Der vil blive udsendt et link til foredraget senest dagen inden, det finder sted.

Efter LIVE foredraget vil det være muligt at se en optagelse efterfølgende via et link, som vil være aktivt i en begrænset periode.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.